Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamsieji Kaulai FC Pokeris
Normal Tactiek 5-3-2 new
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Klėtkus heeft problemen om de bal te vangen. Veraja geeft een lange en hoge pass. Rouissi kopt de bal weg. Slavykas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slavykas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Slavykas heeft problemen om de bal te vangen. Slavykas passt de bal zonder na te denken. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Pudžmys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Veraja kopt de bal weg. Šuryginas rent richting de bal. Šuryginas passt de bal met de wreef. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Veraja passt de bal zonder na te denken. Slavykas is nu in balbezit. Paradnys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slavykas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouissi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:1

18e minuut.
Daar is Nartautas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Paveliūnas begaat een overtreding. Paveliūnas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Slavykas rent richting de bal. Slavykas passt de bal zonder na te denken. Rouissi rent richting de bal. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:2

31e minuut.
Šabuckis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rouissi de bal onder controle te krijgen. Bakk kopt de bal weg. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Veraja is nu in balbezit. Veraja met een sublieme pass. Więcek geeft een lange en hoge pass. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Šuryginas passt de bal in één keer door. Więcek rent richting de bal. Więcek geeft een lange en hoge pass. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Pudžmys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 72%, FC Pokeris 28%.
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:3

48e minuut.
Paradnys kopt de bal weg. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi passt de bal met de wreef. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Šabuckis is nu in balbezit. Slavykas verovert de bal door een tackle van achteren. Slavykas speelt de bal door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Veraja passt de bal zonder na te denken. Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk geeft de bal voor. Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Pudžmys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ploaie rent richting de bal. Ploaie geeft de bal voor. Pocinkus probeert de bal aan de voet te houden. Slavykas rent richting de bal. Slavykas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk geeft een lange en hoge pass. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas schiet op doel. Pocinkus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paveliūnas probeert naar een medespeler te passen. Paradnys met een sublieme pass. Więcek is nu in balbezit. Więcek geeft de bal voor. Bakk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pudžmys probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bakk met een snelle inworp. Veraja geeft de bal voor. Rouissi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pudžmys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:4

78e minuut.
Šabuckis is nu in balbezit. Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:5

85e minuut.
Rouissi passt de bal met de wreef. Veraja met een sublieme pass. Slavykas is nu in balbezit. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 77%, FC Pokeris 23%.
Tamsieji Kaulai - FC Pokeris 0:5