Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narsieji Vėjai Les Oranges
Normal Tactiek aide
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Opov passt de bal in één keer door. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. Linkonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:1

6e minuut.
Bersenas haalt uit met een fantastische trap. Susaninas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bikmulinas kopt de bal weg. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:2

12e minuut.
Bikmulinas passt de bal met de wreef. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacas is nu in balbezit. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Siriūnas rent richting de bal. Siriūnas speelt de bal door. Nacas heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:3

19e minuut.
Chisamovas kopt de bal weg. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas geeft een hoge lob. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:4

23e minuut.
Tribandis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tribandis passt de bal met de wreef. Siriūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chisamovas kopt de bal weg. Bersenas controleert de bal met de borst. Bergas rent richting de bal. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:5

26e minuut.
Tribandis is nu in balbezit. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński speelt de bal door. Bersenas rent richting de bal. Bersenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius onderschept slim de pass. Paukevičius geeft de bal voor. Bikmulinas is nu in balbezit. Bikmulinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bikmulinas kopt de bal weg. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński passt de bal in één keer door. Bersenas rent richting de bal. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vatėnas is nu in balbezit. Skaburskas onderschept slim de pass. Chisamovas probeert naar een medespeler te passen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:6

40e minuut.
Bikmulinas probeert naar een medespeler te passen. Bergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński schiet op doel. Linkonas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:7

42e minuut.
Bersenas passt de bal met de wreef. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński passt de bal in één keer door. Paukevičius is nu in balbezit. Paukevičius draait met de bal, schiet en ... Linkonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narsieji Vėjai 84%, Les Oranges 16%.
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:7

46e minuut.
Bersenas met een sublieme pass. Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius geeft een hoge lob. Daar is Bergas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:8

49e minuut.
Chisamovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisamovas geeft een hoge lob. Czerwiński kopt de bal weg. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:9

50e minuut.
Siriūnas rent richting de bal. Bikmulinas onderschept slim de pass. Bikmulinas speelt de bal door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:10

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linkonas trapt de bal weg. Bikmulinas kopt de bal weg. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Linkonas met een harde bal richting middenveld. Bikmulinas kan de bal niet met de borst controleren. Bikmulinas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:11

60e minuut.
Šeputas passt de bal met de wreef. Bersenas rent richting de bal. Bersenas geeft de bal voor. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:12

64e minuut.
Odminys probeert naar een medespeler te passen. Bikmulinas probeert naar een medespeler te passen. Bersenas rent richting de bal. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Linkonas trapt de bal weg. Chisamovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisamovas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Linkonas met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chisamovas met een snelle inworp. Bikmulinas kan de bal niet met de borst controleren. Bikmulinas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:13

73e minuut.
Czerwiński passt de bal met de wreef. Bersenas rent richting de bal. Bersenas draait met de bal, schiet en ... Susaninas probeert de bal aan de voet te houden. Linkonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:14

74e minuut.
Klungelig pakt Šeputas de bal. Bersenas rent richting de bal. Bersenas passt de bal in één keer door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:15

75e minuut.
Susaninas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šeputas de bal. Susaninas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas verovert de bal door een tackle van achteren. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. Linkonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Šeputas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chisamovas geeft een hoge lob. Daar is Bergas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:16

78e minuut.
Nacas is nu in balbezit. Nacas geeft een hoge lob. Tribandis probeert de bal aan de voet te houden. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linkonas trapt de bal weg van het doel. Nacas kopt de bal weg. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chisamovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisamovas geeft de bal voor. Nacas rent richting de bal. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bersenas draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Linkonas trapt de bal weg. Bikmulinas heeft problemen om de bal te vangen. Bikmulinas haalt uit met een fantastische trap. Linkonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Linkonas speelt de bal door. Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:17

86e minuut.
Drutelis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vatėnas de bal. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Linkonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narsieji Vėjai 83%, Les Oranges 17%.
Narsieji Vėjai - Les Oranges 0:18