Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glass FK Mintis
Normal Tactiek ruru 1
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 37.4
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Budnys geeft de bal voor. Priešagalavičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Laoinskas de bal. Riaubūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas draait met de bal, schiet en ... Paal! Peldžius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:1

3e minuut.
Kovriakovas passt de bal zonder na te denken. Štūras kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kristinas. Kristinas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Vaismanas rent richting de bal. Savenkovas onderschept slim de pass. Sivačiovas is nu in balbezit. Savenkovas onderschept slim de pass. Savenkovas schiet op doel. Peldžius bokst de bal weg.

9e minuut.
Radlinskas probeert naar een medespeler te passen. Mazgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas rent richting de bal. Riaubūnas draait met de bal, schiet en ... Peldžius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:2

25e minuut.
Kristinas rent richting de bal. Kristinas geeft een hoge lob. Riaubūnas rent richting de bal. Riaubūnas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:3

30e minuut.
Klungelig pakt Mazgis de bal. Mazgis met een sublieme pass. Riaubūnas is nu in balbezit. Riaubūnas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Budnys de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peldžius trapt de bal weg van het doel. Kristinas kopt de bal weg. Riaubūnas probeert de bal met de borst te controleren. Riaubūnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kovriakovas heeft problemen om de bal te vangen. Skadeilis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovriakovas. Kovriakovas krijgt een gele kaart. Skadeilis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radlinskas met een snel genomen vrije trap. Savenkovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kristinas de bal. Kristinas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:4

43e minuut.
Budnys geeft een lange en hoge pass. Kristinas speelt de bal door. Klungelig pakt Riaubūnas de bal. Riaubūnas schiet op doel. Peldžius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glass 81%, FK Mintis 19%.
glass - FK Mintis 0:5

46e minuut.
Mazdeikis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Savenkovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivačiovas de bal. Riaubūnas begaat een overtreding. Riaubūnas krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ščipinas onderschept slim de pass. Ščipinas probeert naar een medespeler te passen. Vaismanas onderschept slim de pass. Mazgis is nu in balbezit. Mazgis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Radlinskas probeert naar een medespeler te passen. Vaismanas rent richting de bal. Savenkovas is nu in balbezit. Riaubūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Šemėtas probeert naar een medespeler te passen. Mazgis heeft problemen om de bal te vangen. Mazgis passt de bal in één keer door. Riaubūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Laoinskas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ščipinas de bal onder controle te krijgen. Štūras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štūras krijgt een gele kaart. Ščipinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Priešagalavičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puzinskas is nu in balbezit. Riaubūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Riaubūnas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:6

64e minuut.
Radlinskas is nu in balbezit. Radlinskas met een sublieme pass. Riaubūnas rent richting de bal. Riaubūnas schiet op doel. Peldžius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:7

71e minuut.
Štūras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kristinas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riaubūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubūnas schiet op doel. Peldžius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Peldžius trapt de bal weg van het doel. Štūras kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazgis de bal. Mazgis schiet op doel. Peldžius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - FK Mintis 0:8

78e minuut.
Štūras bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkulovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaminovičius begaat een overtreding. Chaminovičius krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Doeltrap. Mazdeikis trapt de bal weg. Kristinas rent richting de bal. Riaubūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas haalt uit met een fantastische trap. Peldžius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Sivačiovas de bal onder controle te krijgen. Šemėtas rent richting de bal. Šemėtas geeft een lange en hoge pass. Savenkovas is nu in balbezit. Savenkovas schiet op doel. Peldžius bokst de bal weg.

84e minuut.
Kristinas is nu in balbezit. Kristinas geeft de bal voor. Savenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas rent richting de bal. Riaubūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Peldžius trapt de bal weg van het doel. Mazgis is nu in balbezit. Mazgis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kristinas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Riaubūnas de bal. Laoinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubūnas is nu in balbezit. Riaubūnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glass 75%, FK Mintis 25%.
glass - FK Mintis 0:8