Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympik Zalgiris Druskininkai FC
Normal Tactiek T24
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Giniotas rent richting de bal. Ralčenis onderschept slim de pass. Ralčenis passt de bal in één keer door. Jadokas rent richting de bal. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Kulėšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Giniūnas geeft een hoge lob. Užmedzkis met een sublieme pass. Dainaras speelt de bal door. Jadokas rent richting de bal. Jadokas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jofis heeft problemen om de bal te vangen. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal in één keer door. Jadokas heeft problemen om de bal te vangen. Jadokas schiet op doel. Kulėšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giniūnas met een snelle inworp. Čechas rent richting de bal. Jadokas rent richting de bal. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Kulėšas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Užmedzkis onderschept slim de pass. Bikas kan de bal niet met de borst controleren. Bikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:1

14e minuut.
Čechas is nu in balbezit. Čechas passt de bal zonder na te denken. Jofis rent richting de bal. Jadokas onderschept slim de pass. Jadokas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:2

14e minuut.
Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal zonder na te denken. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Breznay speelt de bal door. Klungelig pakt Jadokas de bal. Marília is nu in balbezit. Jadokas onderschept slim de pass. Jadokas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal zonder na te denken. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grinevas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Giniūnas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ralčenis kopt de bal weg. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ... Jofis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulėšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Giniūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giniūnas passt de bal zonder na te denken. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas schiet op doel. Kulėšas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:3

24e minuut.
Jadokas is nu in balbezit. Grinevas is nu in balbezit. Breznay onderschept slim de pass. Breznay schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Giniūnas met de inworp. Čechas is nu in balbezit. Čechas passt de bal in één keer door. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Grinevas ... Strafschop! Jadokas raakt geblesseerd tijdens het duel. Breznay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kulėšas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:4

33e minuut.
Díaz López geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jofis de bal. Jadokas rent richting de bal. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Breznay de bal onder controle te krijgen. Kulėšas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:5

37e minuut.
Čechas verovert de bal door een tackle van achteren. Čechas probeert naar een medespeler te passen. Giniūnas probeert naar een medespeler te passen. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Díaz López met de inworp. Giniūnas is nu in balbezit. Giniūnas geeft de bal voor. Užmedzkis heeft problemen om de bal te vangen. Bikas rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympik Zalgiris 79%, Druskininkai FC 21%.
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:5

56e minuut.
Díaz López verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz López passt de bal met de wreef. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Kulėšas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:6

60e minuut.
Grinevas rent richting de bal. Breznay onderschept slim de pass. Breznay passt de bal met de wreef. Jadokas rent richting de bal. Jadokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:7

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Giniūnas de bal onder controle te krijgen. Chrasimovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Giniūnas onderschept slim de pass. Giniūnas geeft een hoge lob. Bikas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jofis rent richting de bal. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Marília rent richting de bal. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bikas rent richting de bal. Bikas passt de bal met de wreef. Daar is Jadokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Fištić met een sublieme pass. Jadokas rent richting de bal. Marília onderschept slim de pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:8

80e minuut.
Užmedzkis kopt de bal weg. Ralčenis rent richting de bal. Giniotas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giniotas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dainaras geeft een hoge lob. Grinevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinevas passt de bal met de wreef. Ralčenis is nu in balbezit. Ralčenis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympik Zalgiris 77%, Druskininkai FC 23%.
Olympik Zalgiris - Druskininkai FC 0:8