Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colt FC SMEKDUOBĖ
Normal Tactiek 4222
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.5 gemiddelde waardering 43.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Skacevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiferis verovert de bal door een tackle van achteren. Faiferis speelt de bal door. Riabokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:1

10e minuut.
Faiferis is nu in balbezit. Faiferis passt de bal met de wreef. Daar is Celujevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celujevas schiet op doel. Svatkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:2

16e minuut.
Purvinskis geeft een lange en hoge pass. Celujevas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramšas de bal. Riabokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:3

27e minuut.
Faiferis kopt de bal weg. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Celujevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Celujevas draait met de bal, schiet en ... Svatkauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riabokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Sibitis geeft de bal voor. Celujevas kopt de bal weg. Ramšas heeft problemen om de bal te vangen. Riabokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Celujevas rent richting de bal. Riabokas rent richting de bal. Celujevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Celujevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Celujevas passt de bal zonder na te denken. Riabokas heeft problemen om de bal te vangen. Riabokas schiet op doel. Svatkauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:4

43e minuut.
Daar is Celujevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosejauskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Celujevas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riabokas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colt FC 70%, SMEKDUOBĖ 30%.
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:5

48e minuut.
Purvinskis onderschept slim de pass. Purvinskis passt de bal in één keer door. Sidaravičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Celujevas verovert de bal door een tackle van achteren. Celujevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Faiferis met een sublieme pass. Riabokas heeft problemen om de bal te vangen. Riabokas met een sublieme pass. Celujevas is nu in balbezit. Celujevas schiet op doel. Svatkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Celujevas rent richting de bal. Celujevas probeert naar een medespeler te passen. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Riabokas is nu in balbezit. Riabokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Faiferis onderschept slim de pass. Faiferis passt de bal met de wreef. Riabokas is nu in balbezit. Riabokas draait met de bal, schiet en ... Svatkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Sibitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celujevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidaravičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sidaravičius krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Celujevas met een sublieme pass. Daar is Riabokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celujevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Celujevas draait met de bal, schiet en ... Geonas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Geonas geeft de bal voor. Inworp. Sibitis met een snelle inworp. Celujevas is nu in balbezit. Celujevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Svatkauskas met een harde bal richting middenveld. Faiferis kopt de bal weg. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Celujevas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sibitis neemt de hoekschop. Celujevas heeft problemen om de bal te vangen. Celujevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Skacevičius kopt de bal weg. Kristupas rent richting de bal. Mendoza geeft de bal voor. Celujevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Celujevas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:6

76e minuut.
Skacevičius rent richting de bal. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Celujevas kopt de bal weg. Klungelig pakt Riabokas de bal. Riabokas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Riabokas rent richting de bal. Riabokas passt de bal met de wreef. Celujevas probeert de bal aan de voet te houden. Riabokas rent richting de bal. Riabokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:7

86e minuut.
Purvinskis probeert naar een medespeler te passen. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Riabokas rent richting de bal. Riabokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:8

89e minuut.
Sidaravičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Sibitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibitis passt de bal zonder na te denken. Riabokas is nu in balbezit. Riabokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colt FC 72%, SMEKDUOBĖ 28%.
Colt FC - SMEKDUOBĖ 0:9