Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienybe pingviai
kruopa2 Tactiek no place for old
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Moro León passt de bal zonder na te denken. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal met de wreef. Šusteris verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - pingviai 0:1

8e minuut.
Kizelevičius geeft een lange en hoge pass. Možný kopt de bal weg. Andreikus probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Toronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho passt de bal in één keer door. Foletti met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vutkov probeert naar een medespeler te passen. Vascu rent richting de bal. Užupis begaat een overtreding. Užupis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Andreikus is nu in balbezit. Andreikus met een sublieme pass. Daar is de Brauwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Liepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - pingviai 0:2

14e minuut.
Šusteris geeft de bal voor. Foletti kopt de bal weg. Andreikus probeert de bal aan de voet te houden. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Delnickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreikus verovert de bal door een tackle van achteren. Andreikus passt de bal in één keer door. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Foletti speelt de bal door. de Brauwer is nu in balbezit. Kizelevičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kizelevičius krijgt een gele kaart. de Brauwer raakt geblesseerd tijdens het duel. Andreikus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Liepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - pingviai 0:3

35e minuut.
Delnickas passt de bal zonder na te denken. Pukšnys rent richting de bal. Pukšnys met een sublieme pass. Andreikus speelt de bal door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Skutulas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toronho met een snelle inworp. Andreikus geeft een hoge lob. Vascu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 84%, pingviai 16%.
Vienybe - pingviai 0:3

47e minuut.
de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Skutulas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Brauwer raakt geblesseerd tijdens het duel. Andreikus met een snel genomen vrije trap. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vascu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sutnikas geeft een hoge lob. Potiejūnas heeft problemen om de bal te vangen. Vutkov maakt een afschuwelijke overtreding. Vutkov krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vascu rent richting de bal. Andreikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreikus passt de bal in één keer door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Liepa bokst de bal weg. Daar is Kizelevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Liepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - pingviai 0:4

65e minuut.
Toronho met de inworp. Čiukaitis speelt de bal door. Tintavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho onderschept slim de pass. Toronho geeft de bal voor. Liepa bokst de bal weg. Šusteris probeert de bal met de borst te controleren. Vascu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - pingviai 0:5

82e minuut.
Andreikus passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreikus speelt de bal door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Šusteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Šusteris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toronho met een snelle inworp. Andreikus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal met de wreef. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toronho neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Andreikus speelt de bal door. Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal met de wreef. Foletti is nu in balbezit. Foletti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 77%, pingviai 23%.
Vienybe - pingviai 0:5