Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hornpub FC New House United
433 Tactiek utd
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.9 gemiddelde waardering 45.2
matig Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ažusenis geeft een lange en hoge pass. Vanglikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šlušnys bereikt de bal nog maar net als eerste. Prancuitis verovert de bal door een tackle van achteren. Prancuitis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Calatabiano speelt de bal door. Vanglikas probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:1

6e minuut.
Šlušnys is nu in balbezit. Vanglikas met een sublieme pass. Cain is nu in balbezit. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:2

6e minuut.
Melderis heeft problemen om de bal te vangen. Prancuitis is nu in balbezit. Cain verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Calatabiano is nu in balbezit. Cain is nu in balbezit. Calatabiano is nu in balbezit. Calatabiano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Račkis de bal. Cieškauskas bokst de bal weg.

9e minuut.
Calatabiano passt de bal met de wreef. Vanglikas rent richting de bal. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Protopas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatabiano schiet op doel. Cieškauskas bokst de bal weg.

18e minuut.
Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez probeert naar een medespeler te passen. Calatabiano is nu in balbezit. Calatabiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:3

21e minuut.
Ažusenis speelt de bal door. Šlušnys is nu in balbezit. Melderis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melderis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Šlušnys raakt geblesseerd tijdens het duel. Van der Mollen met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Perez de bal. Perez met een sublieme pass. Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatabiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Šlušnys passt de bal zonder na te denken. Daar is Protopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gomuliauskas met een snelle inworp. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gomas is nu in balbezit. Gomas speelt de bal door. Vanglikas met een sublieme pass. Klungelig pakt Perez de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Šlušnys verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu rent richting de bal. Florescu passt de bal met de wreef. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:4

32e minuut.
Cain rent richting de bal. Cain probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:5

35e minuut.
Mikalavičius speelt de bal door. Vanglikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanglikas passt de bal in één keer door. Cain is nu in balbezit. Cain schiet op doel. Cieškauskas bokst de bal weg.

41e minuut.
Račkis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanglikas met de inworp. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornpub 81%, FC New House United 19%.
FC Hornpub - FC New House United 0:5

51e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Račkis is nu in balbezit. Calatabiano onderschept slim de pass. Calatabiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Centinaio komt het veld opgelopen. Kuska komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vanglikas kopt de bal weg. Centinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Centinaio met een sublieme pass. Cain is nu in balbezit. Cain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Florescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Protopas de bal. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:6

56e minuut.
Centinaio haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas met een sublieme pass. Vanglikas kopt de bal weg. Centinaio rent richting de bal. Centinaio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Florescu met een snelle inworp. Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain is nu in balbezit. Cain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:7

60e minuut.
Šlušnys probeert naar een medespeler te passen. Cain rent richting de bal. Cain probeert naar een medespeler te passen. Centinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Centinaio draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Centinaio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Protopas. Centinaio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cain zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calatabiano springt en kopt de bal. Cieškauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Račkis heeft problemen om de bal te vangen. Calatabiano is nu in balbezit. Calatabiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:8

66e minuut.
Calatabiano onderschept slim de pass. Calatabiano passt de bal in één keer door. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Centinaio rent richting de bal. Centinaio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:9

68e minuut.
Cain verovert de bal door een tackle van achteren. Centinaio rent richting de bal. Centinaio draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Florescu de bal. Florescu passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatabiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:10

70e minuut.
Gomuliauskas is nu in balbezit. Calatabiano verovert de bal door een tackle van achteren. Calatabiano probeert naar een medespeler te passen. Cain is nu in balbezit. Cain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Centinaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Centinaio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:11

72e minuut.
Šlušnys geeft de bal voor. Centinaio heeft problemen om de bal te vangen. Šlušnys probeert naar een medespeler te passen. Centinaio rent richting de bal. Centinaio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:12

76e minuut.
Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain rent richting de bal. Cain haalt uit met een fantastische trap. Cieškauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:13

78e minuut.
Daar is Cain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanglikas is nu in balbezit. Vanglikas probeert naar een medespeler te passen. Calatabiano rent richting de bal. Calatabiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:14

80e minuut.
Florescu met een sublieme pass. Šlušnys bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlušnys passt de bal in één keer door. Centinaio is nu in balbezit. Centinaio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Vanglikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanglikas met een sublieme pass. Cain is nu in balbezit. Cain draait met de bal, schiet en ... Cieškauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Calatabiano geeft een hoge lob. Daar is Vanglikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanglikas probeert naar een medespeler te passen. Cain rent richting de bal. Cain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mikalavičius is nu in balbezit. Cain onderschept slim de pass. Cain passt de bal in één keer door. Centinaio rent richting de bal. Centinaio schiet op doel. Cieškauskas bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanglikas neemt de hoekschop. Florescu kopt de bal weg. Cain rent richting de bal. Cain schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornpub - FC New House United 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornpub 87%, FC New House United 13%.
FC Hornpub - FC New House United 0:15