Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` FK Šiauliai
Normal Tactiek M2
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Gromowski geeft een hoge lob. Daar is Sauseris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Šiauliai 0:1

13e minuut.
Brajić speelt de bal door. Sauseris probeert naar een medespeler te passen. Gromowski speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Escayol heeft problemen om de bal te vangen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Escayol verovert de bal door een tackle van achteren. Escayol geeft een lange en hoge pass. Macmur springt en kopt de bal. Vaizgenis bokst de bal weg. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Vaizgenis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Šiauliai 0:2

16e minuut.
Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Skaisgirys bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Escayol zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Escayol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escayol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Skaisgirys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Quang Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski passt de bal in één keer door. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 73%, FK Šiauliai 27%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Šiauliai 0:2

46e minuut.
Gallo passt de bal met de wreef. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu geeft de bal voor. Macmur rent richting de bal. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Vaizgenis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Macmur heeft problemen om de bal te vangen. Sauseris bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur onderschept slim de pass. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Šiauliai 0:3

62e minuut.
Daar is Zurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaji geeft een hoge lob. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sauseris geeft de bal voor. Grądzki rent richting de bal. Grądzki geeft een lange en hoge pass. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Šiauliai 0:4

65e minuut.
Minulescu geeft een lange en hoge pass. Gallo is nu in balbezit. Gallo passt de bal met de wreef. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 65%, FK Šiauliai 35%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Šiauliai 0:4