Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balandis FK Fantazija
541 Tactiek best
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.7 gemiddelde waardering 53
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Ilari rent richting de bal. Ilari passt de bal met de wreef. Fizedean speelt de bal door. Halle rent richting de bal. Halle passt de bal in één keer door. Paal!

8e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Halle met een sublieme pass. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gendvilis speelt de bal door. Halle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Halle rent richting de bal. Halle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lalinde geeft een lange en hoge pass. Halle kopt de bal weg. Stancelis probeert de bal aan de voet te houden. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gendvilis verovert de bal door een tackle van achteren. Gendvilis met een sublieme pass. Germulis rent richting de bal. Portabales onderschept slim de pass. Portabales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solovjovas speelt de bal door. Klungelig pakt Stancelis de bal. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel. Motkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:1

28e minuut.
Fizedean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Halle de bal. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ... Motkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:2

31e minuut.
Halle rent richting de bal. Fizedean rent richting de bal. Fizedean met een sublieme pass. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:3

34e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean geeft een hoge lob. Daar is Stancelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halle is nu in balbezit. Halle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bykovas is nu in balbezit. Portabales verovert de bal door een tackle van achteren. Portabales passt de bal met de wreef. Halle bereikt de bal nog maar net als eerste. Halle draait met de bal, schiet en ... Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ilari met een sublieme pass. Halle is nu in balbezit. Halle passt de bal met de wreef. Portabales rent richting de bal. Portabales draait met de bal, schiet en ... Motkevičius bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 73%, FK Fantazija 27%.
Balandis - FK Fantazija 0:3

51e minuut.
Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šalpis. Ilari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanguessuga met een snel genomen vrije trap. Halle springt en kopt de bal. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Portabales is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:4

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osajda met een snelle inworp. Ilari is nu in balbezit. Ilari speelt de bal door. Fizedean geeft de bal voor. Motkevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:5

56e minuut.
Portabales met een sublieme pass. Osajda is nu in balbezit. Osajda geeft de bal voor. Halle rent richting de bal. Halle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean speelt de bal door. Portabales rent richting de bal. Portabales draait met de bal, schiet en ... Motkevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:6

62e minuut.
Bykovas geeft de bal voor. Inworp. Osajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilari geeft een lange en hoge pass. Portabales krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Solovjovas is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Halle is nu in balbezit. Halle schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:7

72e minuut.
Halle geeft een lange en hoge pass. Bykovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portabales krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dasevičius geeft een hoge lob. Ilari kopt de bal weg. Portabales is nu in balbezit. Halle rent richting de bal. Halle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:8

82e minuut.
Gendvilis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urbšis met de inworp. Vitkūnas rent richting de bal. Vitkūnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean passt de bal met de wreef. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:9

88e minuut.
Bykovas is nu in balbezit. Osajda onderschept slim de pass. Osajda met een sublieme pass. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Fantazija 0:10

89e minuut.
Kurlenzkas verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean speelt de bal door. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Germulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Germulis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osajda met de inworp. Ilari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 76%, FK Fantazija 24%.
Balandis - FK Fantazija 0:10