Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŽALGIRIS-2 `` FK Utenos Ugnys ``
Normal Tactiek UR-2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 47.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Česevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Česevičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Leiferas kopt de bal weg. Śmietana rent richting de bal. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Flamand is nu in balbezit. Flamand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana passt de bal zonder na te denken. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov draait met de bal, schiet en ... Šlapelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:1

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šlapelis met een harde bal richting middenveld. Śmietana kopt de bal weg. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:2

18e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente passt de bal in één keer door. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand draait met de bal, schiet en ... Šlapelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:3

19e minuut.
Balanov speelt de bal door. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana passt de bal in één keer door. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Śmietana passt de bal zonder na te denken. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov rent richting de bal. Balanov schiet op doel. Petrilionis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Śmietana passt de bal zonder na te denken. Lamanovich speelt de bal door. Balanov is nu in balbezit. Balanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Balanov speelt de bal door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal zonder na te denken. Flamand rent richting de bal. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:4

36e minuut.
Šlapelis trapt de bal weg. Leiferas is nu in balbezit. Śmietana met een sublieme pass. Balanov is nu in balbezit. Balanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pratkelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov onderschept slim de pass. Balanov passt de bal met de wreef. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:5

39e minuut.
Mazys is nu in balbezit. Flamand verovert de bal door een tackle van achteren. Flamand passt de bal met de wreef. Balanov is nu in balbezit. Balanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŽALGIRIS-2 81%, `` FK Utenos Ugnys `` 19%.
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:5

46e minuut.
Matlak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lamanovich probeert naar een medespeler te passen. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak passt de bal zonder na te denken. Flamand is nu in balbezit. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:6

51e minuut.
Acemoğlu passt de bal in één keer door. Mazys bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu geeft een hoge lob. Daar is Matlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak draait met de bal, schiet en ... Šlapelis bokst de bal weg.

53e minuut.
Česevičius passt de bal zonder na te denken. Lamanovich is nu in balbezit. Lamanovich speelt de bal door. Matlak is nu in balbezit. Matlak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šlapelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:7

56e minuut.
Pratkelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente onderschept slim de pass. Valente probeert naar een medespeler te passen. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand draait met de bal, schiet en ... Šlapelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śmietana rent richting de bal. Śmietana schiet op doel. Šlapelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Česevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Česevičius geeft een hoge lob. Fydrych kopt de bal weg. Śmietana rent richting de bal. Śmietana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Przywóski kopt de bal weg. Lamanovich is nu in balbezit. Lamanovich speelt de bal door. Matlak rent richting de bal. Matlak geeft de bal voor. Šlapelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flamand is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:8

61e minuut.
Flamand verovert de bal door een tackle van achteren. Flamand geeft de bal voor. Lamanovich speelt de bal door. Daar is Matlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:9

67e minuut.
Daar is Fydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fydrych geeft een hoge lob. Śmietana kopt de bal weg. Matlak rent richting de bal. Matlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Petrilionis rent richting de bal. Petrilionis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamanovich met een snelle inworp. Śmietana met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Śmietana kopt de bal weg. Matlak rent richting de bal. Matlak passt de bal in één keer door. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Matlak is nu in balbezit. Matlak speelt de bal door. Flamand is nu in balbezit. Flamand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lamanovich met een snelle inworp. Śmietana heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana passt de bal in één keer door. Daar is Matlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Śmietana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Flamand de bal. Flamand passt de bal in één keer door. Matlak heeft problemen om de bal te vangen. Matlak draait met de bal, schiet en ... Šlapelis bokst de bal weg. Śmietana rent richting de bal. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumblius bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana is nu in balbezit. Matlak is nu in balbezit. Matlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Randis is nu in balbezit. Flamand onderschept slim de pass. Flamand haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumblius de bal onder controle te krijgen. Šlapelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:10

88e minuut.
Mazys rent richting de bal. Śmietana onderschept slim de pass. Valente probeert naar een medespeler te passen. Matlak rent richting de bal. Matlak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flamand rent richting de bal. Flamand draait met de bal, schiet en ... Šlapelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŽALGIRIS-2 91%, `` FK Utenos Ugnys `` 9%.
FC ŽALGIRIS-2 - `` FK Utenos Ugnys `` 0:11