Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nepatyrę Šunys Nuts
Normal Tactiek KTT
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.1 gemiddelde waardering 53.8
slecht Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Godlijevskis met de inworp. Tamošauskas geeft een hoge lob. Raulusevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Meus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:1

3e minuut.
Čiglincevas speelt de bal door. Matviekas heeft problemen om de bal te vangen. Medinskas is nu in balbezit. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:2

5e minuut.
Godlijevskis is nu in balbezit. Godlijevskis probeert naar een medespeler te passen. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Koniušėnas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:3

7e minuut.
Matijošaitis speelt de bal door. Rekis rent richting de bal. Rekis passt de bal zonder na te denken. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:4

8e minuut.
Baliulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliulis speelt de bal door. Raulusevičius is nu in balbezit. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Meus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Varonavičius geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čiglincevas neemt de hoekschop. Raulusevičius is nu in balbezit. Raulusevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:5

9e minuut.
Sturonas is nu in balbezit. Raulusevičius probeert naar een medespeler te passen. Santanavičius is nu in balbezit. Medinskas onderschept slim de pass. Medinskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Meus trapt de bal weg. Čiglincevas met een sublieme pass. Tamošauskas is nu in balbezit. Raulusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius schiet op doel. Meus bokst de bal weg. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas passt de bal in één keer door. Daar is Raulusevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raulusevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:6

15e minuut.
Godlijevskis probeert naar een medespeler te passen. Raulusevičius is nu in balbezit. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas schiet op doel. Varonavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas passt de bal zonder na te denken. Raulusevičius heeft problemen om de bal te vangen. Medinskas rent richting de bal. Medinskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Čiglincevas geeft een lange en hoge pass. Tamošauskas heeft problemen om de bal te vangen. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap. Meus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:7

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godlijevskis met de inworp. Rekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekis geeft de bal voor. Raulusevičius springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Meus trapt de bal weg van het doel. Rekis kopt de bal weg. Raulusevičius is nu in balbezit. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Rekis geeft een hoge lob. Medinskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Varonavičius de bal. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tijūšas geeft een lange en hoge pass. Čiglincevas met een sublieme pass. Tamošauskas rent richting de bal. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius schiet op doel. Meus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaleskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rekis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čiglincevas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raulusevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Meus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Čiglincevas met een sublieme pass. Godlijevskis rent richting de bal. Godlijevskis geeft de bal voor. Tamošauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Meus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:8

38e minuut.
Čiglincevas met een sublieme pass. Rekis probeert naar een medespeler te passen. Raulusevičius heeft problemen om de bal te vangen. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:9

40e minuut.
Medinskas is nu in balbezit. Medinskas passt de bal met de wreef. Raulusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:10

40e minuut.
Sturonas probeert de bal met de borst te controleren. Tamošauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Raulusevičius rent richting de bal. Medinskas rent richting de bal. Medinskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Varonavičius trapt de bal weg van het doel. Rekis kopt de bal weg. Raulusevičius is nu in balbezit. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekis geeft een hoge lob. Varonavičius heeft problemen om de bal te vangen. Medinskas rent richting de bal. Medinskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nepatyrę Šunys 78%, Nuts 22%.
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:11

46e minuut.
Godlijevskis onderschept slim de pass. Godlijevskis speelt de bal door. Rekis met een sublieme pass. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

47e minuut.
Godlijevskis is nu in balbezit. Rekis is nu in balbezit. Rekis geeft een hoge lob. Raulusevičius springt en kopt de bal. Meus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:12

49e minuut.
Tamošauskas passt de bal in één keer door. Godlijevskis met een sublieme pass. Klungelig pakt Rekis de bal. Rekis geeft de bal voor. Raulusevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tamošauskas heeft problemen om de bal te vangen. Raulusevičius is nu in balbezit. Raulusevičius passt de bal in één keer door. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:13

51e minuut.
Godlijevskis passt de bal met de wreef. Varonavičius is nu in balbezit. Medinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Meus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:14

56e minuut.
Čiglincevas passt de bal in één keer door. Rekis probeert naar een medespeler te passen. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Meus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rekis kopt de bal weg. Raulusevičius is nu in balbezit. Raulusevičius met een sublieme pass. Daar is Medinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medinskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Koniušėnas kopt de bal weg. Daar is Baliulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlijevskis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tamošauskas de bal. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:15

68e minuut.
Rekis speelt de bal door. Klungelig pakt Medinskas de bal. Medinskas passt de bal in één keer door. Raulusevičius is nu in balbezit. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ... Meus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rekis speelt de bal door. Tamošauskas heeft problemen om de bal te vangen. Tamošauskas passt de bal met de wreef. Raulusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:16

71e minuut.
Rekis geeft de bal voor. Medinskas kopt de bal weg. Raulusevičius rent richting de bal. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:17

73e minuut.
Klungelig pakt Matijošaitis de bal. Matijošaitis geeft een hoge lob. Čiglincevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiglincevas geeft een lange en hoge pass. Raulusevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Čiglincevas verovert de bal door een tackle van achteren. Čiglincevas geeft een lange en hoge pass. Tamošauskas kopt de bal weg. Raulusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:18

77e minuut.
Čiglincevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekis is nu in balbezit. Rekis passt de bal in één keer door. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rekis passt de bal zonder na te denken. Godlijevskis rent richting de bal. Godlijevskis geeft de bal voor. Raulusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Raulusevičius schiet op doel. Paal! Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:19

81e minuut.
Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas geeft een hoge lob. Raulusevičius heeft problemen om de bal te vangen. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ... Meus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:20

84e minuut.
Rugaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Rugaitis geeft een lange en hoge pass. Medinskas kopt de bal weg. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Godlijevskis verovert de bal door een tackle van achteren. Godlijevskis passt de bal zonder na te denken. Rekis met een sublieme pass. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tamošauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Čiglincevas de bal. Čiglincevas probeert naar een medespeler te passen. Raulusevičius rent richting de bal. Raulusevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nepatyrę Šunys 81%, Nuts 19%.
Nepatyrę Šunys - Nuts 0:21