Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Siauliai FC MARCINKONYS
442 Tactiek TAIP
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten formidable
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles geeft een lange en hoge pass. Dolecki krijgt zijn hoofd ertegen. Håvbrandt controleert de bal met de borst. Håvbrandt schiet op doel. Kantarovičius bokst de bal weg.

6e minuut.
Czeglédy bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles passt de bal zonder na te denken. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:1

8e minuut.
Karaibrahimoğlu met een sublieme pass. Dolecki is nu in balbezit. Mežionis rent richting de bal. Gabrilevskis geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu geeft een hoge lob. Håvbrandt kopt de bal weg. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kaleinykas passt de bal met de wreef. Karaibrahimoğlu rent richting de bal. Karaibrahimoğlu geeft de bal voor. Dolecki probeert de bal met de borst te controleren. Dolecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dolecki heeft problemen om de bal te vangen. Dolecki geeft een hoge lob. Piorovičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dolecki rent richting de bal. Dolecki passt de bal zonder na te denken. Piorovičius is nu in balbezit. Håvbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Kantarovičius bokst de bal weg.

15e minuut.
Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles geeft een hoge lob. Teodor heeft problemen om de bal te vangen. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt passt de bal in één keer door. Telles is nu in balbezit. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:2

19e minuut.
Telles geeft een lange en hoge pass. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Piorovičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:3

19e minuut.
Pagalys met een sublieme pass. Klungelig pakt Acosta de bal. Dolecki onderschept slim de pass. Dolecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mežionis rent richting de bal. Gabrilevskis verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrilevskis geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius bokst de bal weg.

27e minuut.
Trojanovskis is nu in balbezit. Håvbrandt onderschept slim de pass. Håvbrandt met een sublieme pass. Dolecki rent richting de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki geeft een hoge lob. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:4

30e minuut.
Bridis met een sublieme pass. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles geeft een hoge lob. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:5

34e minuut.
Piorovičius onderschept slim de pass. Dolecki rent richting de bal. Dolecki speelt de bal door. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kantarovičius probeert naar een medespeler te passen. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy probeert naar een medespeler te passen. Telles is nu in balbezit. Telles geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles passt de bal in één keer door. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kantarovičius trapt de bal weg van het doel. Czeglédy kopt de bal weg. Trojanovskis heeft problemen om de bal te vangen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siauliai 86%, FC MARCINKONYS 14%.
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:5

49e minuut.
Kantarovičius probeert naar een medespeler te passen. Gaižauskas kopt de bal weg. Variakojis rent richting de bal. Variakojis geeft de bal voor. Håvbrandt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dyzma met een sublieme pass. Gabrilevskis rent richting de bal. Gabrilevskis passt de bal met de wreef. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bridis is nu in balbezit. Dyzma onderschept slim de pass. Dyzma passt de bal zonder na te denken. Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kantarovičius trapt de bal weg van het doel. Czeglédy kopt de bal weg. Telles controleert de bal met de borst. Telles schiet op doel. Kantarovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Piorovičius de bal. Dolecki rent richting de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:6

59e minuut.
Piorovičius speelt de bal door. Dolecki heeft problemen om de bal te vangen. Dolecki geeft een hoge lob. Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles haalt uit met een fantastische trap. Kantarovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki geeft een hoge lob. Teodor kan de bal niet met de borst controleren. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:7

61e minuut.
Matuokaitis met de inworp. Klungelig pakt Czeglédy de bal. Czeglédy geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Kantarovičius bokst de bal weg.

64e minuut.
Gabrilevskis passt de bal met de wreef. Variakojis rent richting de bal. Variakojis geeft een hoge lob. Håvbrandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kantarovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Mežionis met een snelle inworp. Bridis kan de bal niet met de borst controleren. Gabrilevskis geeft een hoge lob. Håvbrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Czeglédy kopt de bal weg. Dolecki heeft problemen om de bal te vangen. Trojanovskis is nu in balbezit. Håvbrandt onderschept slim de pass. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gabrilevskis geeft een hoge lob. Håvbrandt kopt de bal weg. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel. Kantarovičius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:8

74e minuut.
Klungelig pakt Mežionis de bal. Gabrilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrilevskis geeft de bal voor. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Kantarovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:9

78e minuut.
Teodor kopt de bal weg. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt schiet op doel. Kantarovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Håvbrandt is nu in balbezit. Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:10

80e minuut.
Mežionis geeft een lange en hoge pass. Variakojis probeert naar een medespeler te passen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ... Kantarovičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:11

82e minuut.
Kaleinykas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czeglédy bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédy passt de bal in één keer door. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Telles geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:12

90e minuut.
Piorovičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Czeglédy de bal. Czeglédy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Håvbrandt de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siauliai 86%, FC MARCINKONYS 14%.
FC Siauliai - FC MARCINKONYS 0:12