Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Karaliai FK Legends
Normal Tactiek Corneris
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Iemme geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukrejevas met een snelle inworp. Chižniakas is nu in balbezit. Chižniakas schiet op doel. Prespaliauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Iemme probeert naar een medespeler te passen. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci passt de bal met de wreef. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skruibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skruibis probeert naar een medespeler te passen. Purtikas rent richting de bal. Purtikas draait met de bal, schiet en ... Prespaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prespaliauskas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bukrejevas de bal. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 0:1

20e minuut.
Prakopas met een sublieme pass. Chižniakas rent richting de bal. Chižniakas passt de bal met de wreef. Purtikas rent richting de bal. Purtikas draait met de bal, schiet en ... Prespaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Burovcovas trapt de bal weg. Menicucci rent richting de bal. Strockaitis is nu in balbezit. Menicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 0:2

24e minuut.
McNicol is nu in balbezit. McNicol geeft een lange en hoge pass. Strockaitis is nu in balbezit. Menicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bukrejevas kopt de bal weg. Tilius bereikt de bal nog maar net als eerste. Purtikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilius haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tilius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilius schiet op doel. Prespaliauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 1:2

35e minuut.
Upitis met een snelle inworp. Daar is Tilius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilius geeft een lange en hoge pass. Chižniakas probeert de bal aan de voet te houden. Chižniakas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bukrejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukrejevas geeft een lange en hoge pass. Tilius is nu in balbezit. Tilius schiet op doel. Prespaliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Karaliai - FK Legends 2:2

44e minuut.
Prespaliauskas geeft een hoge lob. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski passt de bal met de wreef. Daar is Menicucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menicucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Karaliai 33%, FK Legends 67%.
FK Karaliai - FK Legends 2:3

46e minuut.
Purtikas kopt de bal weg. Daar is Tilius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski met een sublieme pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pastoraitis probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Upitis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bukrejevas rent richting de bal. Bukrejevas schiet op doel. Prespaliauskas bokst de bal weg.

52e minuut.
Anielski rent richting de bal. Kraulaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kraulaidis speelt de bal door. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tilius speelt de bal door. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Anielski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Anielski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Bukrejevas speelt de bal door. Daar is Roskošs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roskošs speelt de bal door. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pastoraitis is nu in balbezit. Pastoraitis geeft een lange en hoge pass. Strockaitis kopt de bal weg. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 2:4

71e minuut.
Kraulaidis met een sublieme pass. Chižniakas rent richting de bal. Chižniakas speelt de bal door. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burovcovas trapt de bal weg. Maruškevičius kopt de bal weg. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. Burovcovas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bukrejevas met een sublieme pass. Chižniakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chižniakas met een sublieme pass. Purtikas is nu in balbezit. Purtikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 3:4

85e minuut.
Chižniakas passt de bal met de wreef. Tilius is nu in balbezit. Menicucci rent richting de bal. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. Burovcovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - FK Legends 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Karaliai 44%, FK Legends 56%.
FK Karaliai - FK Legends 3:5