Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolona SPORBAT AIR FC
Buratinas Tactiek Contra 5-23
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
35.3 gemiddelde waardering 57.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Palevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Palevičius geeft een hoge lob. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas haalt uit met een fantastische trap. Lankutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:1

20e minuut.
Palevičius met een sublieme pass. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas passt de bal zonder na te denken. Daraganas is nu in balbezit. Daraganas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Smotarski de bal. Lindanger rent richting de bal. Palevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palevičius krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daraganas rent richting de bal. Daraganas passt de bal zonder na te denken. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:2

23e minuut.
Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas passt de bal zonder na te denken. Smotarski rent richting de bal. Karalukas rent richting de bal. Karalukas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:3

28e minuut.
Brdar onderschept slim de pass. Brdar geeft de bal voor. Klungelig pakt Usseglio de bal. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Roginis probeert de bal met de borst te controleren. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roginis. Roginis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Palevičius is nu in balbezit. Palevičius passt de bal in één keer door. Karalukas heeft problemen om de bal te vangen. Karalukas schiet op doel. Usseglio probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Girardengo is nu in balbezit. Płosczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Płosczuk geeft de bal voor. Karalukas rent richting de bal. Karalukas schiet op doel. Lankutis bokst de bal weg. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:4

38e minuut.
Palevičius passt de bal met de wreef. Roginis geeft de bal voor. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Lankutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:5

42e minuut.
Džekčiorius is nu in balbezit. Džekčiorius geeft een hoge lob. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Lankutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

43e minuut.
del Solar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Girardengo de bal. Seebach verovert de bal door een tackle van achteren. Seebach geeft een lange en hoge pass. Karalukas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 69%, SPORBAT AIR FC 31%.
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:5

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Smotarski de bal onder controle te krijgen. Palevičius geeft een hoge lob. Daraganas rent richting de bal. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vén geeft een lange en hoge pass. Zaras geeft een lange en hoge pass. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas draait met de bal, schiet en ... Lankutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:6

59e minuut.
Usseglio geeft een lange en hoge pass. Roginis rent richting de bal. Roginis geeft een lange en hoge pass. Karalukas rent richting de bal. Karalukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis speelt de bal door. Smotarski is nu in balbezit. Palevičius onderschept slim de pass. Palevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Karalukas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kirilovas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zaras rent richting de bal. Zaras geeft een hoge lob. Kirilovas kopt de bal weg. Karalukas rent richting de bal. Karalukas haalt uit met een fantastische trap. Lankutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karalukas rent richting de bal. Karalukas schiet op doel. Lankutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Smotarski probeert de bal met de borst te controleren. Palevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Palevičius met een sublieme pass. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. Lankutis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Usseglio kopt de bal weg. Roginis is nu in balbezit. Roginis geeft een hoge lob. Karalukas heeft problemen om de bal te vangen. Karalukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:7

80e minuut.
Zaras geeft een hoge lob. Karalukas kopt de bal weg. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas schiet op doel. Lankutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:8

86e minuut.
Daraganas is nu in balbezit. Daraganas geeft een lange en hoge pass. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. Lankutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 66%, SPORBAT AIR FC 34%.
Kolona - SPORBAT AIR FC 0:9