Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kibiras DELTA*FC ATLETHIK
433 Tactiek CIMORRON
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten formidable
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Lideikis geeft de bal voor. Navarro kopt de bal weg. Daar is Šargić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienartowicz passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:1

6e minuut.
Nienartowicz speelt de bal door. Maskvitis is nu in balbezit. Dansokho onderschept slim de pass. Dansokho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

8e minuut.
Abed Yaseen geeft de bal voor. Bakelis controleert de bal met de borst. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:3

11e minuut.
Markevičius is nu in balbezit. Petäjäjärvi met een sublieme pass. Nienartowicz probeert naar een medespeler te passen. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Nienartowicz probeert naar een medespeler te passen. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho met een sublieme pass. Klungelig pakt Abed Yaseen de bal. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šargić met de inworp. Nienartowicz controleert de bal met de borst. Nienartowicz geeft een hoge lob. Abed Yaseen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Levokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:4

18e minuut.
Lideikis met een harde bal richting middenveld. Nienartowicz kopt de bal weg. Daar is Abed Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. Levokas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:5

21e minuut.
Petäjäjärvi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dansokho de bal. Dansokho probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel. Levokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:6

22e minuut.
Abed Yaseen rent richting de bal. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poletajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Yaseen onderschept slim de pass. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Čečenikovas heeft problemen om de bal te vangen. Šargić rent richting de bal. Šargić passt de bal met de wreef. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel. Paal! Levokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šargić zal de hoekschop nemen. Dansokho maakt een snoekduik en kopt de bal. Levokas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Abed Yaseen rent richting de bal. Bakelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen onderschept slim de pass. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:7

28e minuut.
Abed Yaseen passt de bal met de wreef. Petäjäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjäjärvi passt de bal met de wreef. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Petäjäjärvi probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič speelt de bal door. Dansokho rent richting de bal. Dansokho draait met de bal, schiet en ... Levokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel. Levokas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:8

31e minuut.
Markevičius heeft problemen om de bal te vangen. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen passt de bal met de wreef. Dansokho heeft problemen om de bal te vangen. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Šargić is nu in balbezit. Šargić met een sublieme pass. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Šargić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ciganas de bal onder controle te krijgen. Dansokho rent richting de bal. Klungelig pakt Dansokho de bal. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lideikis geeft de bal voor. León kopt de bal weg. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:9

42e minuut.
Dansokho is nu in balbezit. Dansokho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abed Yaseen de bal. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Levokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibiras 83%, DELTA*FC ATLETHIK 17%.
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:10

49e minuut.
Telles passt de bal met de wreef. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen passt de bal zonder na te denken. Nienartowicz rent richting de bal. Nienartowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:11

52e minuut.
Dansokho draait met de bal, schiet en ... Lideikis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirilovič zal de hoekschop nemen. Dansokho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šargić neemt de hoekschop. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen schiet op doel. Levokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:12

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buenaventura komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bakelis verovert de bal door een tackle van achteren. Bakelis geeft de bal voor. León geeft de bal voor. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen schiet op doel. Levokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Slėdniovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slėdniovas geeft een hoge lob. Mirilovič geeft de bal voor. Klungelig pakt Buenaventura de bal. Buenaventura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:13

58e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León geeft de bal voor. Šargić kopt de bal weg. Buenaventura heeft problemen om de bal te vangen. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nienartowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nienartowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirilovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Abed Yaseen krijgt zijn hoofd ertegen. Levokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Levokas probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič met een sublieme pass. Klungelig pakt Abed Yaseen de bal. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Daar is Nienartowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nienartowicz passt de bal zonder na te denken. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Levokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:14

64e minuut.
Levokas met een harde bal richting middenveld. Šargić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šargić passt de bal zonder na te denken. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:15

65e minuut.
Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen passt de bal in één keer door. León geeft de bal voor. Abed Yaseen probeert de bal met de borst te controleren. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Petäjäjärvi passt de bal met de wreef. Šargić rent richting de bal. Šargić probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen schiet op doel. Levokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šargić zal de hoekschop nemen. Abed Yaseen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Abed Yaseen kopt de bal weg. Maskvitis controleert de bal met de borst. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lideikis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Nienartowicz is nu in balbezit. Nienartowicz passt de bal in één keer door. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Levokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:16

72e minuut.
Avren komt het veld opgelopen. Vanzin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Markevičius is nu in balbezit. Nienartowicz onderschept slim de pass. Nienartowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Buenaventura de bal. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:17

75e minuut.
Abed Yaseen speelt de bal door. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:18

76e minuut.
Markevičius passt de bal in één keer door. Nurkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurkas geeft de bal voor. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Avren is nu in balbezit. Avren geeft een hoge lob. Poletajevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura schiet op doel. Levokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. Levokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:19

80e minuut.
Šargić passt de bal zonder na te denken. Cantaluppi rent richting de bal. Cantaluppi geeft de bal voor. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:20

83e minuut.
Šargić passt de bal met de wreef. Slėdniovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič verovert de bal door een tackle van achteren. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Abed Yaseen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Nienartowicz de bal. Nienartowicz passt de bal zonder na te denken. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Levokas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibiras 88%, DELTA*FC ATLETHIK 12%.
FC Kibiras - DELTA*FC ATLETHIK 0:21