Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pavilnys FC Las divers
532W Tactiek NVC
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 56.4
adequate Schieten very good
weak Passen very good
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Colunga passt de bal in één keer door. Guran rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postelnicu. Guran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crespo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran met een sublieme pass. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kreijermaat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal zonder na te denken. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Daar is Canapicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:1

19e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Klungelig pakt Jop de bal. Diviak is nu in balbezit. Jop rent richting de bal. Jop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guran passt de bal zonder na te denken. Żak rent richting de bal. Żak passt de bal met de wreef. Diviak is nu in balbezit. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apostolidis controleert de bal met de borst. Jop rent richting de bal. Jop draait met de bal, schiet en ... Apostolidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:2

32e minuut.
Żak met een sublieme pass. Guran rent richting de bal. Guran passt de bal in één keer door. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop schiet op doel. Klungelig pakt López Velázquez de bal. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcel probeert naar een medespeler te passen. Żak kopt de bal weg. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jop is nu in balbezit. Jop draait met de bal, schiet en ... Marcel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Canapicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga rent richting de bal. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Colunga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Diviak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jop rent richting de bal. Diviak is nu in balbezit. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:3

44e minuut.
Postelnicu rent richting de bal. Jop verovert de bal door een tackle van achteren. Jop speelt de bal door. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. Marcel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neag komt het veld opgelopen. Guran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jop springt en kopt de bal. Marcel bokst de bal weg.

45e minuut.
Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Guran met een sublieme pass. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pavilnys 71%, FC Las divers 29%.
FK Pavilnys - FC Las divers 0:3

51e minuut.
Crespo rent richting de bal. Crespo passt de bal met de wreef. Neag speelt de bal door. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Neag met een sublieme pass. Diviak is nu in balbezit. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop schiet op doel. Marcel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:4

54e minuut.
Żak speelt de bal door. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran met een sublieme pass. Jop is nu in balbezit. Jop haalt uit met een fantastische trap. Marcel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Postelnicu de bal. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran schiet op doel. Marcel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Guran de bal. Guran probeert naar een medespeler te passen. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Marcel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:5

62e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag met een sublieme pass. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran geeft een lange en hoge pass. Jop springt en kopt de bal. Marcel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Neag kopt de bal weg. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak passt de bal met de wreef. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balland komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu geeft de bal voor. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:6

75e minuut.
Guran rent richting de bal. Guran passt de bal met de wreef. Daar is Canapicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Balland haalt uit met een fantastische trap. Marcel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Mirga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga met een sublieme pass. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Balland schiet op doel. Apostolidis probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Fado rent richting de bal. Fado geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neag neemt de hoekschop. Diviak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Liaunartaitis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu geeft de bal voor. Neag kopt de bal weg. Liaunartaitis is nu in balbezit. Liaunartaitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Balland passt de bal in één keer door. Guran rent richting de bal. Guran passt de bal met de wreef. Liaunartaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liaunartaitis rent richting de bal. Liaunartaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:7

86e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag speelt de bal door. Balland probeert naar een medespeler te passen. Liaunartaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaunartaitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Balland is nu in balbezit. Apostolidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crespo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balland kopt de bal weg. Liaunartaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaunartaitis haalt uit met een fantastische trap. Marcel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Liaunartaitis rent richting de bal. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaunartaitis is nu in balbezit. Liaunartaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pavilnys - FC Las divers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pavilnys 80%, FC Las divers 20%.
FK Pavilnys - FC Las divers 0:8