Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spyris FC Vedarai
Nr.1 Tactiek 433wateva
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.6 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Sudorginas is nu in balbezit. Uškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas is nu in balbezit. Uškovas rent richting de bal. Uškovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Finogejevas rent richting de bal. Finogejevas speelt de bal door. Kozmianas rent richting de bal. Spurgis verovert de bal door een tackle van achteren. Spurgis schiet op doel. Bernotas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:1

12e minuut.
Uškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uškovas geeft een hoge lob. Spurgis heeft problemen om de bal te vangen. Sudorginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudorginas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Rempalski de bal. Rempalski geeft een hoge lob. Daar is Kačeras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uškovas rent richting de bal. Uškovas schiet op doel. Bernotas bokst de bal weg. Spurgis rent richting de bal. Rapalis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spurgis raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sudorginas neemt zijn aanloop. Bernotas bokst de bal weg. Sudorginas is nu in balbezit. Sudorginas schiet op doel. Bernotas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rapalis passt de bal met de wreef. Tašlinskis rent richting de bal. Muntrimas onderschept slim de pass. Sudorginas is nu in balbezit. Sudorginas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Muntrimas met de inworp. Ribnikovas rent richting de bal. Ribnikovas geeft een lange en hoge pass. Sudorginas is nu in balbezit. Sudorginas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:2

32e minuut.
Rapalis rent richting de bal. Rapalis passt de bal met de wreef. Rempalski geeft de bal voor. Spurgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurgis draait met de bal, schiet en ... Bernotas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bernotas met een harde bal richting middenveld. Muntrimas kopt de bal weg. Daar is Kačeras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uškovas rent richting de bal. Uškovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Muntrimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntrimas geeft een hoge lob. Sudorginas heeft problemen om de bal te vangen. Uškovas is nu in balbezit. Uškovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:3

42e minuut.
Tašlinskis heeft problemen om de bal te vangen. Tašlinskis passt de bal in één keer door. Deneginas met een sublieme pass. Spurgis is nu in balbezit. Spurgis haalt uit met een fantastische trap. Bernotas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 71%, FC Vedarai 29%.
FC Spyris - FC Vedarai 0:3

46e minuut.
Grygelevičius komt het veld opgelopen. Cigleris komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Svobutas passt de bal in één keer door. Finogejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Finogejevas passt de bal in één keer door. Spurgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurgis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:4

54e minuut.
Rempalski geeft een lange en hoge pass. Spurgis kopt de bal weg. Finogejevas rent richting de bal. Finogejevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:5

56e minuut.
Meidus passt de bal zonder na te denken. Muntrimas rent richting de bal. Muntrimas geeft een lange en hoge pass. Spurgis rent richting de bal. Spurgis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rapalis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finogejevas met een snelle inworp. Spurgis geeft een lange en hoge pass. Uškovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:6

66e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Meidus rent richting de bal. Muntrimas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Muntrimas de bal. Muntrimas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cigleris met een harde bal richting middenveld. Muntrimas controleert de bal met de borst. Muntrimas geeft een lange en hoge pass. Uškovas is nu in balbezit. Uškovas haalt uit met een fantastische trap. Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Muntrimas is nu in balbezit. Muntrimas geeft een lange en hoge pass. Uškovas is nu in balbezit. Uškovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Vedarai 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 80%, FC Vedarai 20%.
FC Spyris - FC Vedarai 0:7