Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šiaurės Berniukai Fk Hookah
Normal Tactiek Wing?
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 57.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Miha speelt de bal door. Barkauskas speelt de bal door. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck geeft een lange en hoge pass. Orantas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Parojus trapt de bal weg van het doel. Cranenbrouck kopt de bal weg. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:1

4e minuut.
Micius kan de bal niet met de borst controleren. Dalchow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miha de bal. Miha draait met de bal, schiet en ... Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:2

5e minuut.
Orantas onderschept slim de pass. Orantas passt de bal in één keer door. Dalchow rent richting de bal. Dalchow schiet op doel. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:3

7e minuut.
Herolcas geeft een lange en hoge pass. Rožankevičius kopt de bal weg. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Van den Brande geeft een lange en hoge pass. Barkauskas rent richting de bal. Dalchow verovert de bal door een tackle van achteren. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:4

9e minuut.
Nenilinas rent richting de bal. Orantas onderschept slim de pass. Orantas probeert naar een medespeler te passen. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:5

13e minuut.
Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck passt de bal in één keer door. Dalchow rent richting de bal. Dalchow geeft de bal voor. Barkauskas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:6

15e minuut.
Malinaitis is nu in balbezit. Orantas verovert de bal door een tackle van achteren. Orantas passt de bal met de wreef. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Parojus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Parojus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:7

16e minuut.
Rožankevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožankevičius geeft een hoge lob. Nenilinas probeert de bal aan de voet te houden. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Miha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cranenbrouck speelt de bal door. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:8

21e minuut.
Rožankevičius passt de bal met de wreef. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck speelt de bal door. Daar is Orantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas schiet op doel. Parojus bokst de bal weg. Dalchow rent richting de bal. Dalchow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:9

25e minuut.
Zeideris kopt de bal weg. Daar is Rožankevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožankevičius met een sublieme pass. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow passt de bal in één keer door. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Parojus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:10

28e minuut.
Herolcas is nu in balbezit. Herolcas passt de bal zonder na te denken. Micius is nu in balbezit. Orantas onderschept slim de pass. Orantas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalchow rent richting de bal. Dalchow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miha zal de hoekschop nemen. Orantas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cranenbrouck passt de bal zonder na te denken. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow speelt de bal door. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:11

36e minuut.
Orantas onderschept slim de pass. Orantas speelt de bal door. Micius is nu in balbezit. Dalchow verovert de bal door een tackle van achteren. Dalchow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:12

38e minuut.
Rožankevičius met de inworp. Cranenbrouck probeert naar een medespeler te passen. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:13

41e minuut.
Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenilinas is nu in balbezit. Orantas onderschept slim de pass. Orantas geeft een lange en hoge pass. Dalchow rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:14

42e minuut.
Cranenbrouck met een snelle inworp. Miha rent richting de bal. Miha passt de bal zonder na te denken. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parojus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:15

45e minuut.
Zeideris speelt de bal door. Nenilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck rent richting de bal. Cranenbrouck geeft de bal voor. Orantas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 85%, Fk Hookah 15%.
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:16

47e minuut.
Vašetkovas onderschept slim de pass. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck geeft een lange en hoge pass. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Parojus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:17

49e minuut.
Zeideris is nu in balbezit. Zeideris met een sublieme pass. Malinaitis speelt de bal door. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Parojus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cranenbrouck met een sublieme pass. Miha geeft een hoge lob. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Parojus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:18

56e minuut.
Miha kopt de bal weg. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck met een sublieme pass. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Parojus speelt de bal door. Krus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck verovert de bal door een tackle van achteren. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Dalchow springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:19

60e minuut.
Parojus met een harde bal richting middenveld. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck geeft de bal voor. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rožankevičius geeft een hoge lob. Micius kopt de bal weg. Cranenbrouck rent richting de bal. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Dalchow springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:20

64e minuut.
Rožankevičius geeft de bal voor. Parojus met een sublieme pass. Rožankevičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalchow de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parojus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Micius trapt de bal weg van het doel. Cranenbrouck kopt de bal weg. Dalchow heeft problemen om de bal te vangen. Dalchow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:21

68e minuut.
Cranenbrouck met een sublieme pass. Orantas rent richting de bal. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Parojus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:22

71e minuut.
Miha rent richting de bal. Miha met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:23

72e minuut.
Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck geeft de bal voor. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Parojus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:24

75e minuut.
Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck passt de bal met de wreef. Rožankevičius met een sublieme pass. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:25

76e minuut.
Valančiauskas geeft een hoge lob. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas is nu in balbezit. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:26

78e minuut.
Van den Brande geeft een hoge lob. Dalchow is nu in balbezit. Micius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalchow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cranenbrouck neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Parojus trapt de bal weg. Cranenbrouck kopt de bal weg. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cranenbrouck heeft problemen om de bal te vangen. Cranenbrouck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalchow de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Micius probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Dalchow de bal onder controle te krijgen. Cranenbrouck kopt de bal weg. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Parojus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:27

89e minuut.
Rožankevičius met een sublieme pass. Orantas is nu in balbezit. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:28

90e minuut.
Dalchow met een sublieme pass. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha probeert naar een medespeler te passen. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Parojus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 81%, Fk Hookah 19%.
Šiaurės Berniukai - Fk Hookah 0:28