Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABC Street FK Lenciūgai
Normal Tactiek 532 up2
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Pogribnojus de bal. Upitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus verovert de bal door een tackle van achteren. Pogribnojus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:1

5e minuut.
Lazovikas passt de bal in één keer door. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lazovikas de bal. Lazovikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:2

10e minuut.
Patkauskas onderschept slim de pass. Spulys bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:3

19e minuut.
Patkauskas geeft de bal voor. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus passt de bal in één keer door. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas schiet op doel. Kočanovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Paulėkas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gluoksnys is nu in balbezit. Gluoksnys passt de bal in één keer door. Patkauskas is nu in balbezit. Patkauskas schiet op doel. Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Upitis de bal onder controle te krijgen. Gluoksnys is nu in balbezit. Gluoksnys passt de bal in één keer door. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gluoksnys speelt de bal door. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas speelt de bal door. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:4

27e minuut.
Pogribnojus met een sublieme pass. Daar is Lazovikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazovikas passt de bal zonder na te denken. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:5

31e minuut.
Gluoksnys speelt de bal door. Lazovikas heeft problemen om de bal te vangen. Lazovikas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pogribnojus de bal. Pogribnojus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Paulėkas de bal onder controle te krijgen. Gluoksnys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluoksnys passt de bal zonder na te denken. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:6

40e minuut.
Pogribnojus verovert de bal door een tackle van achteren. Pogribnojus speelt de bal door. Gluoksnys speelt de bal door. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas schiet op doel. Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Paulėkas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gluoksnys rent richting de bal. Gluoksnys geeft de bal voor. Pogribnojus krijgt zijn hoofd ertegen. Kočanovskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC Street 80%, FK Lenciūgai 20%.
ABC Street - FK Lenciūgai 0:7

47e minuut.
Hofstetter geeft een lange en hoge pass. Upitis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hofstetter de bal onder controle te krijgen. Paulėkas is nu in balbezit. Paulėkas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Van den Branden komt het veld opgelopen. Uglešić komt het veld opgelopen. Lisaitis komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Spulys passt de bal zonder na te denken. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter geeft de bal voor. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:8

56e minuut.
Lisaitis passt de bal met de wreef. Uglešić rent richting de bal. Uglešić passt de bal met de wreef. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:9

59e minuut.
Klungelig pakt Gluoksnys de bal. Gluoksnys geeft een hoge lob. Upitis onderschept slim de pass. Uglešić rent richting de bal. Uglešić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:10

60e minuut.
Van den Branden probeert de bal met de borst te controleren. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:11

62e minuut.
Uglešić geeft een hoge lob. Gluoksnys is nu in balbezit. Gluoksnys passt de bal met de wreef. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Kočanovskis trapt de bal weg. Lisaitis kopt de bal weg. Uglešić rent richting de bal. Uglešić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:12

64e minuut.
Kasperavičius speelt de bal door. Daar is Norkinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uglešić rent richting de bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:13

66e minuut.
Upitis rent richting de bal. Uglešić onderschept slim de pass. Uglešić geeft een lange en hoge pass. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen. Kočanovskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:14

69e minuut.
Van den Branden passt de bal in één keer door. Kočanovskis probeert naar een medespeler te passen. Paulėkas kopt de bal weg. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:15

74e minuut.
Kočanovskis trapt de bal weg van het doel. Paulėkas kopt de bal weg. Uglešić is nu in balbezit. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Uglešić onderschept slim de pass. Paulėkas geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasinskis de bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Kačagavičius de bal. Lisaitis speelt de bal door. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić geeft een hoge lob. Jasinskis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:16

79e minuut.
Norkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić passt de bal zonder na te denken. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jasinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:17

81e minuut.
Upitis geeft de bal voor. Lisaitis speelt de bal door. Gluoksnys speelt de bal door. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:18

82e minuut.
Uglešić schiet op doel. Kočanovskis speelt de bal door. Uglešić kopt de bal weg. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC Street - FK Lenciūgai 0:19

83e minuut.
Kasperavičius probeert naar een medespeler te passen. Kačagavičius is nu in balbezit. Van den Branden onderschept slim de pass. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Uglešić de bal. Uglešić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gluoksnys heeft problemen om de bal te vangen. Gluoksnys passt de bal zonder na te denken. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jasinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gluoksnys is nu in balbezit. Gluoksnys draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Lisaitis passt de bal met de wreef. Uglešić heeft problemen om de bal te vangen. Lisaitis rent richting de bal. Lisaitis schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC Street 89%, FK Lenciūgai 11%.
ABC Street - FK Lenciūgai 0:19