Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legit FC Gargždų BANGA
Normal Tactiek bjhbjhb
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 52.3
weak Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Šereckis probeert naar een medespeler te passen. Pliskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliskaitis passt de bal in één keer door. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pliskaitis passt de bal met de wreef. Cusinato is nu in balbezit. Cusinato draait met de bal, schiet en ... Kadegis kopt de bal weg. Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cusinato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šereckis is nu in balbezit. Šereckis passt de bal met de wreef. Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yörüker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šereckis geeft een hoge lob. Daar is Čipickis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski schiet op doel. Kasulaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Razmianecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Razmianecas passt de bal zonder na te denken. Mihtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihtarski draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:1

12e minuut.
Mihtarski kopt de bal weg. Toločkovas met een sublieme pass. Mihtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihtarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Linonis de bal. Mihtarski onderschept slim de pass. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sorkis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Šereckis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Razmianecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Razmianecas passt de bal met de wreef. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:3

17e minuut.
Toločkovas rent richting de bal. Cusinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusinato passt de bal zonder na te denken. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Linonis is nu in balbezit. Pliskaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Pliskaitis probeert naar een medespeler te passen. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Toločkovas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cusinato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cusinato speelt de bal door. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Suzinovičius kopt de bal weg. Jazgevičius probeert naar een medespeler te passen. Mihtarski rent richting de bal. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas schiet op doel. Kasulaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mikelevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusinato verovert de bal door een tackle van achteren. Cusinato speelt de bal door. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čipickis heeft problemen om de bal te vangen. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:4

30e minuut.
Toločkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Toločkovas passt de bal met de wreef. Mihtarski rent richting de bal. Mihtarski haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:5

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šereckis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Razmianecas met een sublieme pass. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Severiuchinas met een sublieme pass. Pliskaitis is nu in balbezit. Pliskaitis speelt de bal door. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kasulaitis met een harde bal richting middenveld. Razmianecas kan de bal niet met de borst controleren. Mihtarski rent richting de bal. Mihtarski schiet op doel. Kasulaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihtarski rent richting de bal. Mihtarski geeft een lange en hoge pass. Cusinato rent richting de bal. Cusinato geeft een hoge lob. Kasulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:6

41e minuut.
Šliužas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šereckis rent richting de bal. Šereckis passt de bal zonder na te denken. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Šereckis met een sublieme pass. Razmianecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Razmianecas passt de bal zonder na te denken. Mihtarski rent richting de bal. Mihtarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legit FC 78%, Gargždų BANGA 22%.
Legit FC - Gargždų BANGA 0:6

46e minuut.
Šereckis rent richting de bal. Šereckis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pliskaitis de bal onder controle te krijgen. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:7

48e minuut.
Šereckis passt de bal zonder na te denken. Pliskaitis is nu in balbezit. Pliskaitis passt de bal in één keer door. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas schiet op doel. Kasulaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:8

56e minuut.
Yörüker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Šereckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šereckis met een sublieme pass. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:9

58e minuut.
Razmianecas met een sublieme pass. Šereckis is nu in balbezit. Šereckis geeft een hoge lob. Toločkovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pliskaitis is nu in balbezit. Pliskaitis geeft de bal voor. Mihtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihtarski haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:10

61e minuut.
Masamba probeert naar een medespeler te passen. Šereckis probeert naar een medespeler te passen. Mihtarski is nu in balbezit. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:11

65e minuut.
Klungelig pakt Mikelevičius de bal. Pliskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliskaitis passt de bal in één keer door. Daar is Toločkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toločkovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cusinato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cusinato kopt de bal weg. Klungelig pakt Mackanecas de bal. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Severiuchinas passt de bal in één keer door. Razmianecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Razmianecas met een sublieme pass. Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kasulaitis met een harde bal richting middenveld. Pliskaitis kopt de bal weg. Daar is Mihtarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Masamba rent richting de bal. Mackanecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Masamba onderschept slim de pass. Masamba geeft een lange en hoge pass. Toločkovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:12

74e minuut.
Sarpalis probeert naar een medespeler te passen. Pliskaitis rent richting de bal. Pliskaitis passt de bal met de wreef. Mihtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihtarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Šereckis heeft problemen om de bal te vangen. Šereckis geeft een lange en hoge pass. Čipickis heeft problemen om de bal te vangen. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mihtarski onderschept slim de pass. Mihtarski passt de bal met de wreef. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas schiet op doel. Kasulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:13

80e minuut.
Pliskaitis passt de bal in één keer door. Cusinato rent richting de bal. Cusinato passt de bal zonder na te denken. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis bokst de bal weg. Čipickis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipickis geeft de bal voor. Šereckis kopt de bal weg. Toločkovas is nu in balbezit. Toločkovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:14

85e minuut.
Toločkovas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mihtarski de bal onder controle te krijgen. Sorkis is nu in balbezit. Toločkovas onderschept slim de pass. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Severiuchinas trapt de bal weg. Razmianecas kopt de bal weg. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:15

90e minuut.
Šereckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šereckis probeert naar een medespeler te passen. Čipickis heeft problemen om de bal te vangen. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Gargždų BANGA 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legit FC 91%, Gargždų BANGA 9%.
Legit FC - Gargždų BANGA 0:16