Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sodininkas D`Oh
sodas-3 Tactiek tadam
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
5 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 62.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Niedermayer is nu in balbezit. De Schrijver geeft een lange en hoge pass. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:1

4e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş passt de bal met de wreef. Daar is Niedermayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedermayer schiet op doel. Basiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:2

7e minuut.
Conrad kopt de bal weg. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi passt de bal in één keer door. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:3

9e minuut.
Chaouchi is nu in balbezit. Gialesakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chaouchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sermetoğlu wilt de vrije trap nemen. Basiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:4

10e minuut.
Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer passt de bal met de wreef. De Schrijver speelt de bal door. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver passt de bal in één keer door. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:5

16e minuut.
Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu passt de bal met de wreef. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Schrijver met de inworp. Daar is Antonovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonovas geeft de bal voor. Chaouchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Semper met een snelle inworp. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel passt de bal in één keer door. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De Schrijver speelt de bal door. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer passt de bal zonder na te denken. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Niedermayer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Conrad passt de bal zonder na te denken. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:6

26e minuut.
Bratušek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Schijndel rent richting de bal. Antonovas verovert de bal door een tackle van achteren. Antonovas geeft een hoge lob. Chaouchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Basiaga bokst de bal weg. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:7

29e minuut.
Grigoraş met een snelle inworp. De Schrijver met een sublieme pass. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. Basiaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De Schrijver passt de bal in één keer door. Bratušek heeft problemen om de bal te vangen. Wieprzęć is nu in balbezit. Niedermayer onderschept slim de pass. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Niedermayer geeft een lange en hoge pass. Pufleanu kopt de bal weg. Conrad geeft de bal voor. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Basiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Basiaga met een sublieme pass. De Schrijver kopt de bal weg. Klungelig pakt Niedermayer de bal. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Antonovas is nu in balbezit. Antonovas passt de bal zonder na te denken. De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. Basiaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 82%, D`Oh 18%.
Sodininkas - D`Oh 0:7

46e minuut.
Søberg komt het veld opgelopen. Mostelë komt het veld opgelopen. Liutlauskas komt het veld opgelopen. Malinák komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vergara geeft een lange en hoge pass. Niedermayer kopt de bal weg. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Basiaga bokst de bal weg.

50e minuut.
Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Semper is nu in balbezit. Semper speelt de bal door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mostowiak de bal. Mostowiak draait met de bal, schiet en ... Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu passt de bal met de wreef. Antonovas rent richting de bal. Antonovas geeft een lange en hoge pass. Niedermayer krijgt zijn hoofd ertegen. Basiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bratušek kopt de bal weg. Antonovas speelt de bal door. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Basiaga bokst de bal weg.

54e minuut.
Bratušek geeft de bal voor. Antonovas kopt de bal weg. Chaouchi heeft problemen om de bal te vangen. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. Basiaga bokst de bal weg.

55e minuut.
Pufleanu geeft een hoge lob. Díža kopt de bal weg. Gialesakis rent richting de bal. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi schiet op doel. Basiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
van Schijndel kopt de bal weg. Søberg rent richting de bal. Søberg geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bratušek de bal onder controle te krijgen. Chaouchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:8

58e minuut.
Mostelë is nu in balbezit. Mostelë geeft de bal voor. Bratušek kopt de bal weg. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drobickas onderschept slim de pass. Søberg speelt de bal door. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... Basiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:9

64e minuut.
Bacalhau komt het veld opgelopen. Oliva komt het veld opgelopen. Ötün komt het veld opgelopen. Jiménez De León komt het veld opgelopen. Gullo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Niedermayer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bratušek. Niedermayer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sermetoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niedermayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Jiménez De León de bal onder controle te krijgen. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Antonovas rent richting de bal. Antonovas passt de bal zonder na te denken. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Ötün werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. Pufleanu probeert de bal aan de voet te houden. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Cirilo geeft een hoge lob. Daar is Gullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søberg probeert naar een medespeler te passen. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Antonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonovas passt de bal met de wreef. Mostelë speelt de bal door. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Niedermayer krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - D`Oh 0:10

80e minuut.
Daar is Díža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díža probeert naar een medespeler te passen. Sermetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Ötün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gialesakis de bal. Mostelë geeft een lange en hoge pass. Ötün bokst de bal weg.

83e minuut.
Chaouchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niedermayer de bal. Wieprzęć rent richting de bal. Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer is nu in balbezit. Søberg rent richting de bal. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bratušek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Søberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonovas heeft problemen om de bal te vangen. Antonovas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bacalhau schiet op doel. Malinák probeert naar een medespeler te passen. Søberg kopt de bal weg. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... Ötün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 73%, D`Oh 27%.
Sodininkas - D`Oh 0:10