Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMBO Kontrabanda
Normal Tactiek Septinta
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.7 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten good
hopeless Passen very good
weak Verdedigen formidable


2e minuut.
Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak passt de bal met de wreef. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas draait met de bal, schiet en ... Bazaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Lucescu met een snelle inworp. Brycht geeft een lange en hoge pass. Kašinas rent richting de bal. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. Bazaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nowina neemt de hoekschop. Kašinas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:1

8e minuut.
Lerencas probeert de bal aan de voet te houden. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht speelt de bal door. Kašinas rent richting de bal. Kašinas schiet op doel. Bazaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:2

8e minuut.
Kašinas probeert naar een medespeler te passen. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerencas is nu in balbezit. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kulainis kopt de bal weg. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht geeft een lange en hoge pass. Kašinas rent richting de bal. Kašinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:3

16e minuut.
Šakočius is nu in balbezit. Simutenkov onderschept slim de pass. Simutenkov probeert naar een medespeler te passen. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas schiet op doel. Bazaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kulainis kopt de bal weg. Brycht rent richting de bal. Brycht passt de bal met de wreef. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. Bazaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:4

21e minuut.
Doeltrap. Bazaras trapt de bal weg. Brycht kopt de bal weg. Dziwak rent richting de bal. Dziwak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Klungelig pakt Dziwak de bal. Izmailovičius met een sublieme pass. Simutenkov probeert naar een medespeler te passen. Kašinas heeft problemen om de bal te vangen. Kašinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nemuras geeft een lange en hoge pass. Brycht kopt de bal weg. Kašinas is nu in balbezit. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bazaras trapt de bal weg. Dziwak kopt de bal weg. Brycht geeft de bal voor. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Lerencas rent richting de bal. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak geeft de bal voor. Kašinas rent richting de bal. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dvailis passt de bal zonder na te denken. Muller speelt de bal door. Nowina met een sublieme pass. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kulainis is nu in balbezit. Simutenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Simutenkov passt de bal met de wreef. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Simutenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Simutenkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kašinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kašinas schiet op doel. Bazaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Lerencas rent richting de bal. Brycht onderschept slim de pass. Brycht speelt de bal door. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kašinas rent richting de bal. Kašinas passt de bal zonder na te denken. Nowina probeert naar een medespeler te passen. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMBO 86%, Kontrabanda 14%.
AMBO - Kontrabanda 0:5

47e minuut.
Daar is Dziwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Lerencas speelt de bal door. Nowina is nu in balbezit. Nowina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nowina is nu in balbezit. Nowina speelt de bal door. Kašinas rent richting de bal. Kašinas schiet op doel. Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:6

50e minuut.
Kašinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kašinas speelt de bal door. Klungelig pakt Brycht de bal. Brycht geeft een hoge lob. Kašinas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:7

55e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal in één keer door. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. Bazaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:8

59e minuut.
Izmailovičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brycht neemt de hoekschop. Kašinas springt en kopt de bal. Bazaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:9

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bazaras met een harde bal richting middenveld. Brycht kopt de bal weg. Dziwak rent richting de bal. Dziwak haalt uit met een fantastische trap. Bazaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lerencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht onderschept slim de pass. Brycht probeert naar een medespeler te passen. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:10

66e minuut.
Daar is Šakočius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal zonder na te denken. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. Bazaras bokst de bal weg. Paal!

71e minuut.
Brycht speelt de bal door. Daar is Dziwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izmailovičius is nu in balbezit. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šakočius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak haalt uit met een fantastische trap. Bazaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Bazaras trapt de bal weg. Brycht kopt de bal weg. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht geeft een hoge lob. Daar is Dziwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kašinas rent richting de bal. Kašinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lucescu passt de bal met de wreef. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak is nu in balbezit. Kašinas rent richting de bal. Kašinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brycht met de inworp. Dziwak kan de bal niet met de borst controleren. Lerencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bazaras geeft een hoge lob. Inworp. Brycht met de inworp. Dziwak rent richting de bal. Dziwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:11

89e minuut.
Šakočius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak onderschept slim de pass. Dziwak speelt de bal door. Kašinas heeft problemen om de bal te vangen. Kašinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - Kontrabanda 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMBO 88%, Kontrabanda 12%.
AMBO - Kontrabanda 0:12