Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patrankos FAKTO
Normal Tactiek pievos
38% Balbezit 62%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 74
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 60.3
weak Schieten outstanding
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Pichl speelt de bal door. Plaza is nu in balbezit. Plaza met een sublieme pass. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Markiavičius de bal. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:1

3e minuut.
Lampugnani rent richting de bal. Muntvidas is nu in balbezit. Lampugnani verovert de bal door een tackle van achteren. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markiavičius trapt de bal weg van het doel. Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:2

6e minuut.
Batakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Lukis de bal. Catrecico rent richting de bal. Catrecico geeft een hoge lob. Plaza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nakutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Pichl met een sublieme pass. Lampugnani rent richting de bal. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ... Batakis bokst de bal weg.

9e minuut.
Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Plaza probeert de bal met de borst te controleren. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:3

12e minuut.
Muntvidas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tchetchoua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:4

12e minuut.
Plaza is nu in balbezit. Plaza passt de bal met de wreef. Tchetchoua met een sublieme pass. Catrecico rent richting de bal. Catrecico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Muntvidas met een sublieme pass. Tchetchoua geeft een hoge lob. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:5

15e minuut.
Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. Lampugnani is nu in balbezit. Tchetchoua geeft een hoge lob. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Catrecico rent richting de bal. Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetchoua geeft een hoge lob. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen. Batakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Stasiūnaitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza schiet op doel. Batakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:6

18e minuut.
Lukis speelt de bal door. Pliuščikas heeft problemen om de bal te vangen. Plaza onderschept slim de pass. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani geeft een lange en hoge pass. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:7

25e minuut.
Catrecico geeft een lange en hoge pass. Batakis met een sublieme pass. Catrecico kopt de bal weg. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani schiet op doel. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:8

26e minuut.
Lukis speelt de bal door. Pliuščikas heeft problemen om de bal te vangen. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ... Batakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Muntvidas heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Muntvidas de bal. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani probeert naar een medespeler te passen. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:9

29e minuut.
Catrecico met een sublieme pass. Lampugnani controleert de bal met de borst. Lampugnani speelt de bal door. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Vilkickas de bal. Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... Batakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:10

33e minuut.
Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Kaku geeft een lange en hoge pass. Markiavičius heeft problemen om de bal te vangen. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:11

34e minuut.
Markiavičius kopt de bal weg. Pichl probeert naar een medespeler te passen. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:12

35e minuut.
Vilkickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani onderschept slim de pass. Lampugnani passt de bal zonder na te denken. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:13

39e minuut.
Tchetchoua speelt de bal door. Klungelig pakt Plaza de bal. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap. Batakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:14

40e minuut.
Pichl probeert naar een medespeler te passen. Plaza is nu in balbezit. Plaza passt de bal zonder na te denken. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pichl is nu in balbezit. Pichl geeft een lange en hoge pass. Muntvidas heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batakis trapt de bal weg. Tchetchoua kopt de bal weg. Lampugnani heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Muntvidas geeft een hoge lob. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Markiavičius de bal. Lampugnani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batakis met een sublieme pass. Kaku is nu in balbezit. Kaku passt de bal in één keer door. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Veidols komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patrankos 91%, FAKTO 9%.
Patrankos - FAKTO 0:14

47e minuut.
Klungelig pakt Lukis de bal. Chapelle rent richting de bal. Catrecico bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrecico geeft een lange en hoge pass. Veidols springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:15

50e minuut.
Kaku met een sublieme pass. Pichl rent richting de bal. Pichl heeft problemen om de bal te vangen. Pichl geeft een lange en hoge pass. Lampugnani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku passt de bal met de wreef. Lampugnani controleert de bal met de borst. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... Batakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Batakis trapt de bal weg van het doel. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl probeert naar een medespeler te passen. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Veidols rent richting de bal. Veidols passt de bal in één keer door. Lampugnani probeert de bal aan de voet te houden. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Batakis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchetchoua met de inworp. Catrecico geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:16

56e minuut.
Keptuvë bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku geeft een lange en hoge pass. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:17

57e minuut.
Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrecico bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrecico geeft de bal voor. Klungelig pakt Pichl de bal. Pichl geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:18

59e minuut.
Uzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña geeft een hoge lob. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pichl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lampugnani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Batakis met een sublieme pass. Pichl kopt de bal weg. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel. Batakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:19

61e minuut.
Pliuščikas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lukis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veidols onderschept slim de pass. Veidols draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Daar is Keptuvë, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaku rent richting de bal. Kaku passt de bal met de wreef. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:20

64e minuut.
Lampugnani passt de bal zonder na te denken. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl passt de bal in één keer door. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batakis met een harde bal richting middenveld. Kaku kopt de bal weg. Pichl geeft de bal voor. Lampugnani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Batakis trapt de bal weg. Catrecico heeft problemen om de bal te vangen. Catrecico passt de bal in één keer door. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:21

69e minuut.
Vilkickas probeert naar een medespeler te passen. Kaku rent richting de bal. Kaku geeft de bal voor. Lampugnani heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:22

71e minuut.
Pichl speelt de bal door. Daar is Veidols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veidols passt de bal zonder na te denken. Lampugnani heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Batakis met een harde bal richting middenveld. Kaku kopt de bal weg. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... Batakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:23

72e minuut.
Lukis speelt de bal door. Pliuščikas rent richting de bal. Veidols onderschept slim de pass. Veidols draait met de bal, schiet en ... Batakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Markiavičius de bal. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap. Batakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:24

75e minuut.
Vilkickas controleert de bal met de borst. Catrecico bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrecico speelt de bal door. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pichl geeft een hoge lob. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap. Batakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:25

76e minuut.
Vilkickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani onderschept slim de pass. Lampugnani geeft een hoge lob. Tchetchoua geeft de bal voor. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batakis speelt de bal door. Vilkickas kopt de bal weg. Justavino geeft de bal voor. Veidols springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Batakis trapt de bal weg. Chapelle speelt de bal door. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:26

82e minuut.
Tasca met een snelle inworp. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetchoua geeft de bal voor. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:27

84e minuut.
Doeltrap. Batakis met een harde bal richting middenveld. Tchetchoua kopt de bal weg. Catrecico heeft problemen om de bal te vangen. Catrecico geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Veidols probeert de bal aan de voet te houden. Muntvidas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tchetchoua zal de hoekschop nemen. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:28

90e minuut.
Nakutavičius controleert de bal met de borst. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl geeft de bal voor. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - FAKTO 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patrankos 95%, FAKTO 5%.
Patrankos - FAKTO 0:29