Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greitieji Parazitai Magic Shoot
Normal Tactiek 4-4-2 + wing
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Puišys is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berdnikovas met een snelle inworp. Mezei rent richting de bal. Mezei geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pachomovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silkartas verovert de bal door een tackle van achteren. Silkartas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:1

6e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Runelis speelt de bal door. Daar is Lekešys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekešys draait met de bal, schiet en ... Skunsmonas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kraniauskas trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mezei met een snelle inworp. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Runelis met een sublieme pass. Konaverskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaverskis geeft de bal voor. Lekešys springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Sinotovas de bal. Lekešys is nu in balbezit. Lekešys schiet op doel. Skunsmonas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lekešys passt de bal in één keer door. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis probeert naar een medespeler te passen. Silkartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silkartas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lekešys rent richting de bal. Silkartas rent richting de bal. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Silkartas is nu in balbezit. Silkartas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Konaverskis controleert de bal met de borst. Konaverskis speelt de bal door. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys draait met de bal, schiet en ... Kraniauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:2

25e minuut.
Runelis passt de bal met de wreef. Konaverskis heeft problemen om de bal te vangen. Konaverskis geeft een hoge lob. Lekešys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:3

29e minuut.
Lysauskis probeert naar een medespeler te passen. Puišys rent richting de bal. Eizinas begaat een overtreding. Eizinas krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Mezei met de inworp. Berdnikovas geeft de bal voor. Silkartas is nu in balbezit. Silkartas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silkartas rent richting de bal. Silkartas draait met de bal, schiet en ... Kraniauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:4

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mylimas met de inworp. Runelis speelt de bal door. Berdnikovas rent richting de bal. Berdnikovas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Silkartas rent richting de bal. Silkartas geeft een hoge lob. Press controleert de bal met de borst. Lekešys is nu in balbezit. Lekešys draait met de bal, schiet en ... Kraniauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greitieji Parazitai 83%, Magic Shoot 17%.
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:5

51e minuut.
Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis geeft de bal voor. Pachomovas heeft problemen om de bal te vangen. Lekešys rent richting de bal. Lekešys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mylimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mylimas passt de bal met de wreef. Silkartas is nu in balbezit. Silkartas passt de bal in één keer door. Lekešys rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:6

56e minuut.
Varkavičius heeft problemen om de bal te vangen. Lekešys onderschept slim de pass. Lekešys met een sublieme pass. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis geeft de bal voor. Kraniauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lekešys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:7

57e minuut.
Klungelig pakt Varkavičius de bal. Lekešys met een sublieme pass. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis geeft een lange en hoge pass. Lekešys maakt een snoekduik en kopt de bal. Kraniauskas bokst de bal weg.

64e minuut.
Eizinas passt de bal zonder na te denken. Mezei rent richting de bal. Mezei geeft een hoge lob. Lekešys rent richting de bal. Lekešys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Runelis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plienaitis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Konaverskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaverskis passt de bal zonder na te denken. Plienaitis speelt de bal door. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kraniauskas trapt de bal weg. Inworp. Konaverskis met een snelle inworp. Plienaitis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mezei probeert naar een medespeler te passen. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis probeert naar een medespeler te passen. Silkartas rent richting de bal. Silkartas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greitieji Parazitai 79%, Magic Shoot 21%.
Greitieji Parazitai - Magic Shoot 0:7