Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC FC Wengia Beerodolensis
phate Tactiek dad
33% Balbezit 67%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
21.5 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten outstanding
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Danzer is nu in balbezit. Danzer speelt de bal door. Clénin rent richting de bal. Clénin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:1

6e minuut.
Sim speelt de bal door. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth passt de bal zonder na te denken. Clénin rent richting de bal. Clénin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sim passt de bal met de wreef. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan probeert naar een medespeler te passen. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Nalbandyan de bal. Nalbandyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Horat de bal. Clénin is nu in balbezit. Clénin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzer speelt de bal door. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan geeft de bal voor. Clénin maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:2

25e minuut.
Hubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher passt de bal in één keer door. Clénin is nu in balbezit. Clénin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Smyth is nu in balbezit. Smyth probeert naar een medespeler te passen. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin schiet op doel. Coizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:3

31e minuut.
Lüdi verovert de bal door een tackle van achteren. Lüdi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalbandyan met de inworp. Sim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
van den Broek rent richting de bal. van den Broek met een sublieme pass. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan geeft een hoge lob. Clénin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Clénin passt de bal met de wreef. Smyth rent richting de bal. van den Broek rent richting de bal. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:4

42e minuut.
Klungelig pakt Danzer de bal. Danzer passt de bal zonder na te denken. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin schiet op doel. Coizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt Müggeli de bal. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Coizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 75%, FC Wengia Beerodolensis 25%.
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:6

49e minuut.
Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth passt de bal in één keer door. Clénin rent richting de bal. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Marcodona komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Marcodona passt de bal in één keer door. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan passt de bal in één keer door. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolling Stones heeft problemen om de bal te vangen. Clénin verovert de bal door een tackle van achteren. Clénin haalt uit met een fantastische trap. Coizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:7

57e minuut.
Zielke is nu in balbezit. Danzer onderschept slim de pass. Danzer passt de bal in één keer door. Marcodona rent richting de bal. Marcodona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Nagual onderschept slim de pass. Nagual geeft een lange en hoge pass. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan speelt de bal door. Clénin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:8

68e minuut.
Marcodona passt de bal zonder na te denken. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan passt de bal in één keer door. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smyth met een snelle inworp. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin schiet op doel. Rolling Stones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smyth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Müggeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Smyth speelt de bal door. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan geeft de bal voor. Clénin springt en kopt de bal. Coizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Clénin verovert de bal door een tackle van achteren. Hubacher is nu in balbezit. Hubacher passt de bal met de wreef. Clénin rent richting de bal. Clénin haalt uit met een fantastische trap. Coizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 71%, FC Wengia Beerodolensis 29%.
Swiss Gooners FC - FC Wengia Beerodolensis 0:9