Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESC Kriessern AFC Mustangs
451 Tactiek 5-2-3
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin geeft een hoge lob. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington draait met de bal, schiet en ... Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:1

5e minuut.
Fekos passt de bal met de wreef. Denoncourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoncourt passt de bal in één keer door. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Taisch rent richting de bal. Colin verovert de bal door een tackle van achteren. Colin passt de bal in één keer door. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Löffel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bechstein geeft een lange en hoge pass. Fisher rent richting de bal. Fisher passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha schiet op doel. Löffel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Wellington onderschept slim de pass. Wellington passt de bal in één keer door. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milchbubi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:2

27e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Wellington rent richting de bal. Pereszlucha is nu in balbezit. Wellington is nu in balbezit. Wellington schiet op doel. Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:3

35e minuut.
Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington passt de bal met de wreef. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:4

38e minuut.
Colin kopt de bal weg. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarzan met een sublieme pass. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Löffel met een harde bal richting middenveld. Fekos is nu in balbezit. Fekos passt de bal in één keer door. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fekos passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Kapka rent richting de bal. Kapka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wellington onderschept slim de pass. Mitreski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wellington is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pereszlucha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 91%, AFC Mustangs 9%.
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:5

50e minuut.
Fisher met een sublieme pass. Fekos rent richting de bal. Fekos speelt de bal door. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Löffel bokst de bal weg.

54e minuut.
Eichenberger is nu in balbezit. Porębski verovert de bal door een tackle van achteren. Porębski passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel. Mitreski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

56e minuut.
Fekos passt de bal in één keer door. Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechstein is nu in balbezit. Wellington onderschept slim de pass. Wellington haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Löffel speelt de bal door. Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt passt de bal in één keer door. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt geeft de bal voor. Daar is Tarzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:6

76e minuut.
Zufall heeft problemen om de bal te vangen. Denoncourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoncourt passt de bal zonder na te denken. Wellington is nu in balbezit. Wellington schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi geeft een hoge lob. Fekos probeert naar een medespeler te passen. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kapka rent richting de bal. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:7

84e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter begaat een overtreding. Kapka raakt geblesseerd tijdens het duel. Colin met een snel genomen vrije trap. Wellington maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. Colin kopt de bal weg. Mitreski heeft problemen om de bal te vangen. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fekos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington met een sublieme pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 91%, AFC Mustangs 9%.
ESC Kriessern - AFC Mustangs 0:7