Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Scheibenwischer Lindos Kickers
windblume Tactiek L 1
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Ritter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kästli rent richting de bal. Kästli speelt de bal door. Pelletier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletier geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colombo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Lindos Kickers 1:0

11e minuut.
Schütz passt de bal zonder na te denken. Pelletier rent richting de bal. Pelletier passt de bal zonder na te denken. Colombo is nu in balbezit. Colombo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wichser met een harde bal richting middenveld. Aufdermaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermaur probeert naar een medespeler te passen. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Nibbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibbler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yaqubov met een snelle inworp. Łysik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aufdermaur probeert naar een medespeler te passen. Łysik rent richting de bal. Łysik passt de bal in één keer door. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chancentod speelt de bal door. Łysik is nu in balbezit. Łysik passt de bal zonder na te denken. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Herr rent richting de bal. Aufdermaur rent richting de bal. Aufdermaur passt de bal in één keer door. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Wichser bokst de bal weg.

34e minuut.
Aufdermaur probeert naar een medespeler te passen. Herr rent richting de bal. Herr passt de bal in één keer door. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wichser met een harde bal richting middenveld. Yaqubov kopt de bal weg. Schütz heeft problemen om de bal te vangen. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Łysik speelt de bal door. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov passt de bal zonder na te denken. Łysik geeft een hoge lob. Herr springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Scheibenwischer - Lindos Kickers 1:1

40e minuut.
Piruşca geeft een lange en hoge pass. Herr speelt de bal door. Daar is Schütz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 66%, Lindos Kickers 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Scheibenwischer - Lindos Kickers 1:1

56e minuut.
Nibbler verovert de bal door een tackle van achteren. Nibbler speelt de bal door. Łysik heeft problemen om de bal te vangen. Łysik geeft de bal voor. Herr springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Lindos Kickers 1:2

64e minuut.
Pelletier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aufdermaur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chapuisat kopt de bal weg. Herr rent richting de bal. Herr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Łysik onderschept slim de pass. Herr is nu in balbezit. Schindler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herr wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aufdermaur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herr krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fournier kopt de bal weg. Chancentod bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysik speelt de bal door. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Yaqubov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaqubov passt de bal in één keer door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr haalt uit met een fantastische trap. Wichser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Lindos Kickers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 75%, Lindos Kickers 25%.
FC Scheibenwischer - Lindos Kickers 1:3