Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einsteins Club Kickers Höudi
Att Training Tactiek Classic Modern W
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten uitmuntend
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Rodríguez Cabo onderschept slim de pass. Rodríguez Cabo passt de bal in één keer door. Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Schaub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Diener probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Rodríguez Cabo passt de bal in één keer door. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Schletti rent richting de bal. Schletti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schaub de bal. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Elias onderschept slim de pass. Parra geeft een lange en hoge pass. Curdy probeert de bal met de borst te controleren. Curdy passt de bal in één keer door. Hirsiger is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brenner rent richting de bal. Schwalbe onderschept slim de pass. Schwalbe geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger maakt een snoekduik en kopt de bal. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:1

26e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal in één keer door. Elias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aufschlaeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufschlaeger schiet op doel. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann maakt een afschuwelijke overtreding. Waffler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waffler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:2

30e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Casalini speelt de bal door. Diener probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Schwalbe is nu in balbezit. Schwalbe passt de bal met de wreef. Curdy rent richting de bal. Curdy geeft een hoge lob. Hirsiger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Cabo de bal. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Aufschlaeger rent richting de bal. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nolfi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schwalbe neemt de hoekschop. Hirsiger krijgt zijn hoofd ertegen. Aufdermaur bokst de bal weg. Klungelig pakt Schaub de bal. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:3

35e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler passt de bal zonder na te denken. Hirsiger met een sublieme pass. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:4

37e minuut.
Stuber onderschept slim de pass. Stuber geeft de bal voor. Aufschlaeger rent richting de bal. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Waffler speelt de bal door. Hirsiger heeft problemen om de bal te vangen. Hirsiger speelt de bal door. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Curdy de bal. Aufschlaeger rent richting de bal. Schaub is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 80%, Kickers Höudi 20%.
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:5

47e minuut.
Casalini passt de bal met de wreef. Rodríguez Cabo probeert de bal aan de voet te houden. Stohler is nu in balbezit. Hirsiger onderschept slim de pass. Hirsiger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Schwalbe met een sublieme pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:6

54e minuut.
Rodríguez Cabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:7

56e minuut.
Aufschlaeger passt de bal zonder na te denken. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler passt de bal met de wreef. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Curdy geeft de bal voor. Bean heeft problemen om de bal te vangen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger krijgt zijn hoofd ertegen. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:8

64e minuut.
Hirsiger heeft problemen om de bal te vangen. Hirsiger met een sublieme pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Curdy de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rodríguez Cabo kopt de bal weg. Daar is Hirsiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsiger geeft de bal voor. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Schwalbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Curdy de bal. Curdy probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Schaub onderschept slim de pass. Schaub geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Cabo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waffler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Waffler geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger rent richting de bal. Nolfi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nolfi krijgt een gele kaart. Aufschlaeger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aufschlaeger neemt de penalty, wat een uithaal! Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:9

82e minuut.
Nordmann met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Met opzet legt Hirsiger zijn tegenspeler op de grond. Hirsiger krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Schaub bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger probeert naar een medespeler te passen. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 81%, Kickers Höudi 19%.
Einsteins Club - Kickers Höudi 0:9