Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC Burnout United
No Wing II Tactiek 4-3-3
31% Balbezit 69%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
16.6 gemiddelde waardering 48
unsatisfactory Schieten average
average Passen very good
poor Verdedigen very good


8e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet passt de bal zonder na te denken. Oswald speelt de bal door. Gianotti rent richting de bal. Gianotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kastelán kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim geeft een lange en hoge pass. Gianotti is nu in balbezit. Gianotti schiet op doel. Feller bokst de bal weg.

13e minuut.
Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelán schiet op doel. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Feller de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikolajsen neemt de hoekschop. Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelán haalt uit met een fantastische trap. Feller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dürst de bal. Feller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Joliet met de inworp. Morocutti rent richting de bal. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Sutter is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelán passt de bal met de wreef. Daar is Lüscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Baumgartner met een snelle inworp. Oswald is nu in balbezit. Kastelán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oswald wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oswald kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 81%, Burnout United 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - Burnout United 0:0

52e minuut.
Šparović met een sublieme pass. Sutter is nu in balbezit. Sutter met een sublieme pass. Gianotti rent richting de bal. Gianotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nikolajsen kopt de bal weg. Morocutti rent richting de bal. Morocutti geeft de bal voor. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Burnout United 0:1

60e minuut.
Inworp. Nikolajsen met de inworp. Morocutti heeft problemen om de bal te vangen. Morocutti geeft een hoge lob. Gianotti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti passt de bal zonder na te denken. Joliet met een sublieme pass. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel. Feller bokst de bal weg. Kastelán rent richting de bal. Kastelán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Burnout United 0:2

70e minuut.
Kastelán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morocutti de bal. Gianotti speelt de bal door. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dürst geeft een hoge lob. Inworp. Nikolajsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Sutter draait met de bal, schiet en ... Feller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Burnout United 0:3

80e minuut.
Dürst geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joliet met de inworp. Morocutti rent richting de bal. Morocutti passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kastelán is nu in balbezit. Kastelán schiet op doel. Feller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Burnout United 0:4

87e minuut.
Kastelán heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Gianotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Langenegger kopt de bal weg. Nikolajsen is nu in balbezit. Nikolajsen passt de bal met de wreef. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 75%, Burnout United 25%.
Razorblade FC - Burnout United 0:4