Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Be Cool Sokker Foundation FC Ruppen
541 special Tactiek FCSG-3Fach Sturm
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 40.4
weak Schieten good
poor Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiler probeert naar een medespeler te passen. Puce rent richting de bal. Puce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fracheboud rent richting de bal. Pulfer is nu in balbezit. Fracheboud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Eugster rent richting de bal. Natel begaat een overtreding. Eugster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viletta met een snel genomen vrije trap. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński geeft de bal voor. Pulfer probeert de bal aan de voet te houden. Puce is nu in balbezit. Puce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Manzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzone passt de bal zonder na te denken. Toma rent richting de bal. Pulfer verovert de bal door een tackle van achteren. Pulfer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puce rent richting de bal. Puce haalt uit met een fantastische trap. Lengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fracheboud onderschept slim de pass. Fracheboud probeert naar een medespeler te passen. Puce is nu in balbezit. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer draait met de bal, schiet en ... Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Feller met een sublieme pass. Viletta is nu in balbezit. Viletta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pulfer de bal. Pulfer haalt uit met een fantastische trap. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Beckham passt de bal met de wreef. Viletta rent richting de bal. Viletta geeft de bal voor. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 81%, FC Ruppen 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Be Cool Sokker Foundation - FC Ruppen 0:0

57e minuut.
Zeiler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opaliński met een snelle inworp. Eugster is nu in balbezit. Eugster geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Feller met een snelle inworp. Opaliński met een sublieme pass. Fracheboud rent richting de bal. Fracheboud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Ruppen 0:1

71e minuut.
Viletta verovert de bal door een tackle van achteren. Viletta speelt de bal door. Pulfer is nu in balbezit. Viletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Viletta geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński geeft de bal voor. Viletta kan de bal niet met de borst controleren. Viletta probeert naar een medespeler te passen. Pulfer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 71%, FC Ruppen 29%.
Be Cool Sokker Foundation - FC Ruppen 0:1