Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chrüzbandriisser roggehuse weldsöi
4 hinde2 före Tactiek wenkelried
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 57.9
formidable Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Jaria geeft een hoge lob. Weingart kopt de bal weg. Grandjean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch draait met de bal, schiet en ... Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Barum speelt de bal door. Goldner rent richting de bal. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - roggehuse weldsöi 1:0

12e minuut.
Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios geeft een lange en hoge pass. Daar is Seewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch schiet op doel. Douglas bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Weingart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingart begaat een overtreding. Weingart krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Helios met een sublieme pass. Grandjean rent richting de bal. Grandjean passt de bal zonder na te denken. Glatz is nu in balbezit. Glatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grandjean rent richting de bal. Grandjean probeert naar een medespeler te passen. Vetsch rent richting de bal. Vetsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulver verovert de bal door een tackle van achteren. Pulver geeft een hoge lob. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Krieger speelt de bal door. Barum rent richting de bal. Barum passt de bal zonder na te denken. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 52%, roggehuse weldsöi 48%.
FC Chrüzbandriisser - roggehuse weldsöi 1:0

46e minuut.
Helios probeert naar een medespeler te passen. Kessler speelt de bal door. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederholm is nu in balbezit. Cederholm schiet op doel. Oldani bokst de bal weg.

56e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal in één keer door. Weingart met een sublieme pass. Cederholm rent richting de bal. Cederholm draait met de bal, schiet en ... Oldani bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Oldani neemt vlug de vrije trap. Barum probeert naar een medespeler te passen. Weingart geeft een lange en hoge pass. Goldner rent richting de bal. Goldner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Goldner passt de bal in één keer door. Esca is nu in balbezit. Helios onderschept slim de pass. Helios geeft een hoge lob. Ilg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Esca met een snelle inworp. Goldner rent richting de bal. Goldner schiet op doel. Oldani bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 46%, roggehuse weldsöi 54%.
FC Chrüzbandriisser - roggehuse weldsöi 1:0