Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Hönggsund The Academy
Normal Tactiek silly walks
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten average
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo geeft de bal voor. Daar is Bischoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ançay rent richting de bal. Ançay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:1

8e minuut.
Amatrudo passt de bal in één keer door. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl passt de bal zonder na te denken. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:2

13e minuut.
Wild geeft een lange en hoge pass. Fratschöl kopt de bal weg. Dziwak controleert de bal met de borst. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay schiet op doel. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:3

18e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Ançay rent richting de bal. Dziwak met een sublieme pass. Fratschöl is nu in balbezit. Fratschöl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ançay rent richting de bal. Dziwak met een sublieme pass. Fratschöl is nu in balbezit. Fratschöl haalt uit met een fantastische trap. Rettore probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fratschöl onderschept slim de pass. Fratschöl speelt de bal door. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:4

22e minuut.
Krogsæter geeft een lange en hoge pass. Dziwak speelt de bal door. Fratschöl is nu in balbezit. Fratschöl draait met de bal, schiet en ... Rettore probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:5

25e minuut.
Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo passt de bal zonder na te denken. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratschöl haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:6

35e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak geeft de bal voor. Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bischoff is nu in balbezit. Bischoff geeft een hoge lob. Ledermann rent richting de bal. Ledermann geeft een lange en hoge pass. Fratschöl kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ançay is nu in balbezit. Ançay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:7

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaschen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Hönggsund 84%, The Academy 16%.
Sporting Hönggsund - The Academy 0:7

46e minuut.
Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo met een sublieme pass. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsæter verovert de bal door een tackle van achteren. Krogsæter geeft de bal voor. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:8

62e minuut.
Amatrudo kopt de bal weg. Gaschen is nu in balbezit. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ... Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:9

72e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Daar is Gaschen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rettore rent richting de bal. Gaschen onderschept slim de pass. Gaschen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcodona bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Amatrudo passt de bal in één keer door. Rettore is nu in balbezit. Gaschen verovert de bal door een tackle van achteren. Gaschen haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Deux geeft een hoge lob. Krogsæter bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsæter geeft een lange en hoge pass. Amatrudo heeft problemen om de bal te vangen. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Wild probeert naar een medespeler te passen. Ançay is nu in balbezit. Dziwak rent richting de bal. Ançay rent richting de bal. Ançay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaschen rent richting de bal. Gaschen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Noormann kopt de bal weg. Klungelig pakt Dziwak de bal. Dziwak geeft de bal voor. Gaschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschen schiet op doel. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wiewouters is nu in balbezit. Wiewouters geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rettore de bal. Gaschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sutter probeert naar een medespeler te passen. Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo passt de bal in één keer door. Ançay rent richting de bal. Ançay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - The Academy 0:10

89e minuut.
Dziwak rent richting de bal. Dziwak met een sublieme pass. Ançay heeft problemen om de bal te vangen. Ançay haalt uit met een fantastische trap. Bischoff probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziwak zal de hoekschop nemen. Gaschen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Hönggsund 82%, The Academy 18%.
Sporting Hönggsund - The Academy 0:10