Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:13
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: CR7 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8897
FC Rebstein Torpedo Hopfen
HOTATTACK3 Tactiek miau
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 52.9
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Gafner speelt de bal door. Erni is nu in balbezit. Erni geeft een hoge lob. Daar is Dettwyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dettwyler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Cecić geeft de bal voor. Vicari rent richting de bal. Vicari met een sublieme pass. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:1

17e minuut.
Vicari is nu in balbezit. Dettwyler is nu in balbezit. Vicari is nu in balbezit. Vicari schiet op doel. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:2

22e minuut.
Cecić controleert de bal met de borst. Cecić geeft een hoge lob. Vicari rent richting de bal. Vicari haalt uit met een fantastische trap. Vinhas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:3

31e minuut.
Đình Dương passt de bal in één keer door. Erni is nu in balbezit. Erni passt de bal zonder na te denken. Dettwyler is nu in balbezit. Dettwyler schiet op doel. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Jaun met een sublieme pass. Erni speelt de bal door. Sutter rent richting de bal. Vicari verovert de bal door een tackle van achteren. Vicari schiet op doel. Vinhas bokst de bal weg.

34e minuut.
García Rivas geeft een lange en hoge pass. Rothenbuhler rent richting de bal. Evenepoel geeft de bal voor. Rothenbuhler rent richting de bal. Rothenbuhler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Benderać passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barum neemt de hoekschop. Rothenbuhler heeft problemen om de bal te vangen. Rothenbuhler haalt uit met een fantastische trap. Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt García Rivas de bal. Vinhas bokst de bal weg.

43e minuut.
Jaun geeft de bal voor. Dettwyler kopt de bal weg. Daar is Mạnh Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicari rent richting de bal. Vicari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Vinhas trapt de bal weg. Dettwyler kopt de bal weg. Vicari rent richting de bal. Vicari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 85%, Torpedo Hopfen 15%.
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:3

46e minuut.
Daar is Erni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaun geeft een hoge lob. Rothenbuhler rent richting de bal. Rothenbuhler haalt uit met een fantastische trap. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:4

57e minuut.
Sutter kopt de bal weg. Erni kan de bal niet met de borst controleren. Erni passt de bal in één keer door. Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettwyler draait met de bal, schiet en ... Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Praščević met de inworp. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi met een sublieme pass. Tendas rent richting de bal. Tendas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Escher trapt de bal weg van het doel. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević passt de bal in één keer door. Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettwyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dettwyler controleert de bal met de borst. Vicari rent richting de bal. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:5

83e minuut.
Vinhas speelt de bal door. Tendas kopt de bal weg. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Maślona probeert naar een medespeler te passen. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni probeert naar een medespeler te passen. Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettwyler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 76%, Torpedo Hopfen 24%.
FC Rebstein - Torpedo Hopfen 0:5