Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion Schnell-Hell Lorraine
Ticino Tactiek 433komphochII
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
24.9 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


14e minuut.
Soete speelt de bal door. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent speelt de bal door. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Iancu kopt de bal weg. Klungelig pakt Topolewski de bal. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Schnell-Hell Lorraine 0:1

19e minuut.
Niemetmaa rent richting de bal. Lechner onderschept slim de pass. Lechner probeert naar een medespeler te passen. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini geeft een lange en hoge pass. Bełtek heeft problemen om de bal te vangen. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Iancu geeft een lange en hoge pass. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Văcăroiu speelt de bal door. Iancu met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller schiet op doel. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paganini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 73%, Schnell-Hell Lorraine 27%.
Brighton & Hove Albion - Schnell-Hell Lorraine 0:1

49e minuut.
Peixoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Iancu de bal. Iancu geeft een hoge lob. Haller rent richting de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Barra geeft een hoge lob. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Iancu probeert naar een medespeler te passen. Haller is nu in balbezit. Văcăroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văcăroiu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Franco is nu in balbezit. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto geeft een hoge lob. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Paganini de bal. Paganini speelt de bal door. Haller is nu in balbezit. Haller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paganini probeert de bal met de borst te controleren. Paganini geeft een hoge lob. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Topolewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Schnell-Hell Lorraine 0:2

78e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Iancu geeft een hoge lob. Haller kopt de bal weg. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Smolarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Iancu geeft de bal voor. Văcăroiu kopt de bal weg. Olszanecki probeert de bal aan de voet te houden. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 70%, Schnell-Hell Lorraine 30%.
Brighton & Hove Albion - Schnell-Hell Lorraine 0:2