Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown FC Pancho
LucHs Tactiek Neu2024
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 68.3
goed Schieten formidabel
solide Passen uitmuntend
solide Verdedigen zeer goed


19e minuut.
Michnik passt de bal zonder na te denken. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski speelt de bal door. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel. Kohler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Schumacher geeft de bal voor. Wajerczyk met een sublieme pass. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi geeft een hoge lob. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Pancho 0:1

31e minuut.
Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig passt de bal zonder na te denken. Lechner is nu in balbezit. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Pancho 0:2

37e minuut.
Wajerczyk probeert naar een medespeler te passen. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi met een sublieme pass. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Pancho 0:3

43e minuut.
Michnik met een sublieme pass. Hetényi rent richting de bal. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 66%, FC Pancho 34%.
FC Lauretown - FC Pancho 0:3

46e minuut.
Wajerczyk met een sublieme pass. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz maakt een afschuwelijke overtreding. Glatz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Białgoń geeft een hoge lob. Daar is Thurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach kopt de bal weg. Klungelig pakt Herzig de bal. Herzig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kohler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Białgoń kopt de bal weg. Michnik geeft de bal voor. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner schiet op doel. Kohler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Pancho 0:4

57e minuut.
Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hetényi de bal. Hetényi geeft een hoge lob. Daar is Liesch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herzig neemt de hoekschop. Lechner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal in één keer door. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Pancho 0:5

69e minuut.
Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een hoge lob. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Passani is nu in balbezit. König verovert de bal door een tackle van achteren. König met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Penzavalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Michnik kopt de bal weg. Hetényi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glatz. Glatz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Hetényi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michnik met een snel genomen vrije trap. Hetényi rent richting de bal. Hetényi speelt de bal door. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Michnik probeert naar een medespeler te passen. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohler probeert naar een medespeler te passen. König kopt de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Białgoń ... Strafschop! Leu raakt geblesseerd tijdens het duel. Leu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Penzavalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morisod speelt de bal door. Herzig geeft de bal voor. Bach kan de bal niet met de borst controleren. Thurre onderschept slim de pass. Thurre draait met de bal, schiet en ... Kohler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Pancho 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 66%, FC Pancho 34%.
FC Lauretown - FC Pancho 0:6