Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton Drifting Clouds
supremeattack Tactiek 2024-ultra
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Lang speelt de bal door. Klungelig pakt Cioară de bal. Cioară passt de bal in één keer door. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund schiet op doel. Piatti bokst de bal weg.

6e minuut.
Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan passt de bal zonder na te denken. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund schiet op doel. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:1

9e minuut.
Ekelund is nu in balbezit. Peters begaat een overtreding. Ekelund raakt geblesseerd tijdens het duel. Vercruysse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meistermacher maakt een snoekduik en kopt de bal. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Meistermacher probeert naar een medespeler te passen. Lang probeert naar een medespeler te passen. Ekelund rent richting de bal. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Piatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Vercruysse geeft de bal voor. Eiger probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang geeft een hoge lob. Meistermacher krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cioară speelt de bal door. Lang probeert naar een medespeler te passen. Meistermacher heeft problemen om de bal te vangen. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:2

20e minuut.
Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară speelt de bal door. Ekelund heeft problemen om de bal te vangen. Ekelund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:3

22e minuut.
Cioară met de inworp. Vercruysse geeft een hoge lob. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund schiet op doel. Peters probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gilardi heeft problemen om de bal te vangen. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói passt de bal met de wreef. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vercruysse probeert de bal aan de voet te houden. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher passt de bal in één keer door. Ekelund rent richting de bal. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse speelt de bal door. Meistermacher speelt de bal door. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Cioară is nu in balbezit. Cioară passt de bal met de wreef. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang speelt de bal door. Meistermacher rent richting de bal. Ekelund rent richting de bal. Ekelund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:4

43e minuut.
Lang passt de bal zonder na te denken. Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Cioară met een sublieme pass. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 67%, Drifting Clouds 33%.
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:5

46e minuut.
Gilardi is nu in balbezit. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară speelt de bal door. Ekelund rent richting de bal. Ekelund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:6

48e minuut.
Ekelund rent richting de bal. Ekelund geeft de bal voor. Peters kopt de bal weg. Lang geeft een hoge lob. Meistermacher springt en kopt de bal. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Thiên Phú rent richting de bal. Thiên Phú geeft een lange en hoge pass. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:7

54e minuut.
Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang geeft een hoge lob. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Meistermacher springt en kopt de bal. Eiger bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ekelund kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:8

58e minuut.
Thiên Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Phú passt de bal zonder na te denken. Eiger rent richting de bal. Meistermacher verovert de bal door een tackle van achteren. Meistermacher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lang met een snelle inworp. Vercruysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercruysse geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Peters onderschept slim de pass. Daar is Meistermacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Ekelund rent richting de bal. Ekelund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:9

65e minuut.
Meistermacher kopt de bal weg. Ekelund rent richting de bal. Meistermacher is nu in balbezit. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Cioară geeft een hoge lob. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:10

71e minuut.
Frischknecht geeft een hoge lob. Cioară probeert de bal aan de voet te houden. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Piatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:11

77e minuut.
Lang controleert de bal met de borst. Lang met een sublieme pass. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:12

79e minuut.
Lubowicz kopt de bal weg. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ilev de bal. Ilev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leuenberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cioară probeert naar een medespeler te passen. Lang heeft problemen om de bal te vangen. Lang speelt de bal door. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Lang de bal. Lang speelt de bal door. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:13

86e minuut.
Lang speelt de bal door. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher geeft de bal voor. Cioară rent richting de bal. Cioară schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară passt de bal in één keer door. Ekelund heeft problemen om de bal te vangen. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Piatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 71%, Drifting Clouds 29%.
FC Saufhampton - Drifting Clouds 0:13