Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:13
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 39000
FC Starköl FCSG 2008
Origi Tactiek 5-3-2-SG-Zent
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Constant onderschept slim de pass. Constant geeft een lange en hoge pass. Christen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bezerédi de bal. Bezerédi haalt uit met een fantastische trap. Krepsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bârzanu probeert de bal met de borst te controleren. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bârzanu krijgt een gele kaart. Bezerédi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Läckerli wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Läckerli passt de bal met de wreef. Hiddink rent richting de bal. Hiddink passt de bal met de wreef. Christen rent richting de bal. Christen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FCSG 2008 0:1

26e minuut.
Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano onderschept slim de pass. Gómez Somavilla probeert naar een medespeler te passen. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić schiet op doel. Joller bokst de bal weg.

33e minuut.
Menicozzi rent richting de bal. Menicozzi passt de bal met de wreef. Hiddink rent richting de bal. Hiddink geeft de bal voor. Christen springt en kopt de bal. Krepsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Gómez Somavilla de bal onder controle te krijgen. Menicozzi speelt de bal door. Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi onderschept slim de pass. Bezerédi schiet op doel. Krepsa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 52%, FCSG 2008 48%.
FC Starköl - FCSG 2008 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Constant de bal. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft de bal voor. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Joller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bach probeert naar een medespeler te passen. Begeyn geeft de bal voor. Bârzanu rent richting de bal. Bezerédi onderschept slim de pass. Bezerédi draait met de bal, schiet en ... Krepsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Menicozzi met de inworp. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli passt de bal zonder na te denken. Christen is nu in balbezit. Christen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Constant probeert naar een medespeler te passen. Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi passt de bal met de wreef. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen haalt uit met een fantastische trap. Krepsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krepsa met een harde bal richting middenveld. Gómez Somavilla kopt de bal weg. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ... Joller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink passt de bal met de wreef. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FCSG 2008 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 50%, FCSG 2008 50%.
FC Starköl - FCSG 2008 0:2