Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AU United Skinwalker Ranch
S.P.E.R.E.B.Next Tactiek Ares ++-- bm*
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
35.5 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Kuschler de bal. Kuschler passt de bal met de wreef. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrick Felipe is nu in balbezit. Endrick Felipe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sordet kopt de bal weg. Kuschler rent richting de bal. Kuschler geeft de bal voor. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Saner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raimondi is nu in balbezit. Kuschler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuschler geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Dubois met een sublieme pass. Gauss rent richting de bal. Gauss geeft een hoge lob. Endrick Felipe heeft problemen om de bal te vangen. Endrick Felipe schiet op doel. Klötzli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lang de bal. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Skinwalker Ranch 0:1

29e minuut.
Mönch kopt de bal weg. Daar is Raimondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimondi passt de bal in één keer door. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton haalt uit met een fantastische trap. Esposito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Von Steiger geeft de bal voor. Stiefel is nu in balbezit. Stiefel geeft een hoge lob. Endrick Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrick Felipe schiet op doel. Klötzli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Raemy passt de bal in één keer door. Saner is nu in balbezit. Saner geeft de bal voor. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kuschler probeert naar een medespeler te passen. Saner is nu in balbezit. Saner geeft de bal voor. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ... Klötzli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Foletti geeft de bal voor. Inworp. Saner met een snelle inworp. Kuschler is nu in balbezit. Kuschler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Raemy controleert de bal met de borst. Kuschler geeft een hoge lob. Mogry heeft problemen om de bal te vangen. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 62%, Skinwalker Ranch 38%.
AU United - Skinwalker Ranch 0:1

51e minuut.
Stiefel met een sublieme pass. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois passt de bal met de wreef. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stiefel is nu in balbezit. Stiefel geeft een hoge lob. Lang kopt de bal weg. Endrick Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuschler onderschept slim de pass. Kuschler passt de bal zonder na te denken. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... Klötzli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mogry geeft een hoge lob. Dubois kopt de bal weg. Klungelig pakt Foletti de bal. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. Klötzli bokst de bal weg.

63e minuut.
Foletti probeert de bal aan de voet te houden. Endrick Felipe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lang de bal onder controle te krijgen. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Skinwalker Ranch 0:2

66e minuut.
Dubois heeft problemen om de bal te vangen. Dubois passt de bal in één keer door. Stiefel geeft een hoge lob. Saner heeft problemen om de bal te vangen. Saner draait met de bal, schiet en ... Klötzli bokst de bal weg.

71e minuut.
Flügister probeert naar een medespeler te passen. Kuschler is nu in balbezit. Kuschler passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Stiefel rent richting de bal. Mönch verovert de bal door een tackle van achteren. Mönch probeert naar een medespeler te passen. Charton heeft problemen om de bal te vangen. Charton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Charton draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Esposito trapt de bal weg van het doel. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dubois rent richting de bal. Dubois geeft de bal voor. Endrick Felipe is nu in balbezit. Endrick Felipe schiet op doel. Klötzli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Skinwalker Ranch 0:3

85e minuut.
Dubois passt de bal met de wreef. Endrick Felipe is nu in balbezit. Foletti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Endrick Felipe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Endrick Felipe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Klötzli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi verovert de bal door een tackle van achteren. Raimondi met een sublieme pass. Endrick Felipe is nu in balbezit. Endrick Felipe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 65%, Skinwalker Ranch 35%.
AU United - Skinwalker Ranch 0:3