Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zilloww FC VfB Landschlacht `07
Normal Tactiek 3st
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46
unsatisfactory Schieten outstanding
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Tschuor is nu in balbezit. Derdiyok onderschept slim de pass. Derdiyok passt de bal in één keer door. Riedli rent richting de bal. Riedli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:1

10e minuut.
Văn Vương onderschept slim de pass. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli met een sublieme pass. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:2

10e minuut.
Zappa rent richting de bal. Riedli rent richting de bal. Riedli passt de bal met de wreef. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli met een sublieme pass. Zappa rent richting de bal. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Grond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riedli rent richting de bal. Riedli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:3

18e minuut.
Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương passt de bal zonder na te denken. Facchinetti rent richting de bal. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stohler onderschept slim de pass. Stohler geeft een lange en hoge pass. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:4

25e minuut.
Läckerli speelt de bal door. Klungelig pakt Zappa de bal. Zappa probeert naar een medespeler te passen. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:5

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läckerli met de inworp. Montandon is nu in balbezit. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riedli rent richting de bal. Riedli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:6

32e minuut.
Zappa rent richting de bal. Zappa passt de bal zonder na te denken. Riedli rent richting de bal. Daar is Derdiyok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:7

34e minuut.
Läckerli met een sublieme pass. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht begaat een overtreding. Frischknecht krijgt een gele kaart. Derdiyok raakt geblesseerd tijdens het duel. Dantschotter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zappa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:8

37e minuut.
Stohler onderschept slim de pass. Stohler met een sublieme pass. Läckerli speelt de bal door. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:9

38e minuut.
Zappa verovert de bal door een tackle van achteren. Zappa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Derdiyok de bal. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap. Grond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:10

39e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Läckerli geeft een lange en hoge pass. Lema heeft problemen om de bal te vangen. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:11

43e minuut.
Frischknecht is nu in balbezit. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương speelt de bal door. Zappa is nu in balbezit. Zappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grond met een harde bal richting middenveld. Läckerli kopt de bal weg. Zappa speelt de bal door. Riedli is nu in balbezit. Riedli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zilloww FC 75%, VfB Landschlacht `07 25%.
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:11

46e minuut.
Derdiyok passt de bal zonder na te denken. Chancentod rent richting de bal. Chancentod geeft een lange en hoge pass. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Läckerli rent richting de bal. Stamm begaat een overtreding. Läckerli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Läckerli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riedli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:12

49e minuut.
Zappa rent richting de bal. Riedli is nu in balbezit. Zappa rent richting de bal. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:13

50e minuut.
Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương passt de bal in één keer door. Lema probeert naar een medespeler te passen. Zappa is nu in balbezit. Zappa draait met de bal, schiet en ... Grond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Läckerli geeft de bal voor. Zappa is nu in balbezit. Riedli rent richting de bal. Riedli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:14

54e minuut.
Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm geeft een hoge lob. Inworp. Rüssler met de inworp. Läckerli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tschuor rent richting de bal. Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Derdiyok speelt de bal door. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Facchinetti onderschept slim de pass. Rüssler onderschept slim de pass. Rüssler geeft de bal voor. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... Grond bokst de bal weg.

60e minuut.
Rüssler kopt de bal weg. Daar is Tschuor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương geeft de bal voor. Derdiyok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:15

64e minuut.
Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok heeft problemen om de bal te vangen. Derdiyok speelt de bal door. Riedli is nu in balbezit. Riedli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:16

65e minuut.
Klungelig pakt Facchinetti de bal. Zappa rent richting de bal. Zappa probeert naar een medespeler te passen. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Facchinetti passt de bal met de wreef. Derdiyok is nu in balbezit. Lema rent richting de bal. Riedli onderschept slim de pass. Riedli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:17

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läckerli met een snelle inworp. Rüssler geeft een hoge lob. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:18

76e minuut.
Chancentod is nu in balbezit. Chancentod passt de bal zonder na te denken. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zappa is nu in balbezit. Zappa geeft een lange en hoge pass. Grond bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Riedli is nu in balbezit. Riedli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:19

82e minuut.
Zappa is nu in balbezit. Gobet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa onderschept slim de pass. Zappa schiet op doel. Grond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:20

83e minuut.
Gobet geeft de bal voor. Inworp. Rüssler met de inworp. Läckerli rent richting de bal. Läckerli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zappa passt de bal zonder na te denken. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli passt de bal in één keer door. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Läckerli speelt de bal door. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok rent richting de bal. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zilloww FC 79%, VfB Landschlacht `07 21%.
Zilloww FC - VfB Landschlacht `07 0:21