Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:13
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: m Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
m Dark Side
Normal Tactiek O-TEAM
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 54.4
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Kufajewski speelt de bal door. Wojtyła verovert de bal door een tackle van achteren. Taşlı rent richting de bal. Taşlı schiet op doel. Joner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:1

6e minuut.
Stuani heeft problemen om de bal te vangen. Wagner is nu in balbezit. Wagner passt de bal met de wreef. Venzin is nu in balbezit. Venzin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Motz speelt de bal door. Kufajewski speelt de bal door. Nufer is nu in balbezit. Nufer geeft een hoge lob. Venzin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:2

9e minuut.
Stuani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nufer met een snelle inworp. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:3

11e minuut.
Punzi verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin probeert naar een medespeler te passen. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı schiet op doel. Joner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:4

13e minuut.
Pfister heeft problemen om de bal te vangen. Benito is nu in balbezit. Venzin onderschept slim de pass. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Benito probeert naar een medespeler te passen. Punzi is nu in balbezit. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin draait met de bal, schiet en ... Joner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:5

16e minuut.
Kufajewski probeert naar een medespeler te passen. Venzin rent richting de bal. Venzin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taşlı de bal. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nufer speelt de bal door. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu passt de bal met de wreef. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:6

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duțulescu met een snelle inworp. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski geeft de bal voor. Taşlı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nufer speelt de bal door. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı probeert naar een medespeler te passen. Venzin rent richting de bal. Venzin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:7

23e minuut.
Zrinzo Azzopardi heeft problemen om de bal te vangen. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı passt de bal met de wreef. Venzin rent richting de bal. Venzin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:8

35e minuut.
Joner probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Nufer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kufajewski geeft een hoge lob. Venzin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Duțulescu controleert de bal met de borst. Kufajewski speelt de bal door. Taşlı rent richting de bal. Taşlı schiet op doel. Joner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:9

42e minuut.
Punzi met de inworp. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Duțulescu geeft een hoge lob. Venzin kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joner met een sublieme pass. Kufajewski kopt de bal weg. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. Joner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:10

45e minuut.
Taşlı passt de bal in één keer door. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu speelt de bal door. Daar is Venzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venzin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m 79%, Dark Side 21%.
m - Dark Side 0:10

46e minuut.
Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zrinzo Azzopardi. Zrinzo Azzopardi krijgt een gele kaart. Venzin raakt geblesseerd tijdens het duel. Dworzyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Taşlı is nu in balbezit. Taşlı passt de bal zonder na te denken. Venzin is nu in balbezit. Venzin geeft de bal voor. Taşlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Joner bokst de bal weg.

51e minuut.
Klungelig pakt Wojtyła de bal. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer passt de bal met de wreef. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:11

52e minuut.
Venzin heeft problemen om de bal te vangen. Venzin speelt de bal door. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:12

55e minuut.
Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Taşlı verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:13

58e minuut.
Benito is nu in balbezit. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal in één keer door. Venzin rent richting de bal. Venzin haalt uit met een fantastische trap. Joner bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duțulescu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Stuani de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Taşlı verovert de bal door een tackle van achteren. Taşlı passt de bal met de wreef. Venzin is nu in balbezit. Venzin haalt uit met een fantastische trap. Joner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:14

62e minuut.
Kufajewski geeft de bal voor. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venzin is nu in balbezit. Venzin haalt uit met een fantastische trap. Joner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:15

63e minuut.
Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi passt de bal zonder na te denken. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin is nu in balbezit. Venzin draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşlı rent richting de bal. Taşlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Duțulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Duțulescu geeft de bal voor. Taşlı rent richting de bal. Taşlı draait met de bal, schiet en ... Joner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Punzi geeft de bal voor. Muster kopt de bal weg. Turpin geeft een lange en hoge pass. Venzin rent richting de bal. Venzin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Venzin passt de bal in één keer door. Taşlı probeert de bal aan de voet te houden. Wagner rent richting de bal. Taşlı onderschept slim de pass. Taşlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:16

69e minuut.
Taşlı rent richting de bal. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła met een sublieme pass. Venzin is nu in balbezit. Venzin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Motz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kufajewski speelt de bal door. Daar is Taşlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:17

74e minuut.
Joner trapt de bal weg. Pfister kopt de bal weg. Nufer probeert naar een medespeler te passen. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Joner trapt de bal weg van het doel. Trevisan kopt de bal weg. Taşlı rent richting de bal. Taşlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Joner trapt de bal weg. Motz kopt de bal weg. Kufajewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taşlı de bal. Taşlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nufer rent richting de bal. Nufer passt de bal met de wreef. Kufajewski geeft de bal voor. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Duțulescu geeft de bal voor. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı draait met de bal, schiet en ... Wagner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:18

79e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft de bal voor. Taşlı kopt de bal weg. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Trevisan speelt de bal door. Punzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Duțulescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Kufajewski speelt de bal door. Grosics rent richting de bal. Grosics met een sublieme pass. Venzin is nu in balbezit. Venzin draait met de bal, schiet en ... Joner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:19

85e minuut.
Kufajewski speelt de bal door. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer passt de bal zonder na te denken. Stuani is nu in balbezit. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:20

89e minuut.
Stuani is nu in balbezit. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer geeft de bal voor. Klungelig pakt Taşlı de bal. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
m - Dark Side 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m 83%, Dark Side 17%.
m - Dark Side 0:21