Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Thun 1898 Howling wolves
Normal Tactiek EmreCan
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 61.7
zwak Schieten briljant
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Speck geeft de bal voor. Erpen is nu in balbezit. Erpen geeft de bal voor. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:1

5e minuut.
Dobronya is nu in balbezit. Erpen rent richting de bal. Dobronya is nu in balbezit. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Blatter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:2

7e minuut.
Grimm is nu in balbezit. Dobronya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grimm. Dobronya raakt geblesseerd tijdens het duel. García Vázquez komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Fehlmann kopt de bal weg. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya speelt de bal door. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya rent richting de bal. Erpen probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
García Vázquez met een sublieme pass. Erpen is nu in balbezit. Dobronya rent richting de bal. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Blatter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:3

14e minuut.
Składak rent richting de bal. Dobronya speelt de bal door. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:4

20e minuut.
García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een hoge lob. Dobronya is nu in balbezit. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ... Blatter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dobronya de bal. Manzone rent richting de bal. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:5

20e minuut.
Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni speelt de bal door. Perret kan de bal niet met de borst controleren. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dobronya rent richting de bal. Dobronya passt de bal met de wreef. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:6

23e minuut.
Fuchs passt de bal in één keer door. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft een hoge lob. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:7

25e minuut.
Manzone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez onderschept slim de pass. García Vázquez geeft een hoge lob. Erpen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:8

28e minuut.
Składak kopt de bal weg. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Grimm zijn tegenspeler op de grond. Dobronya raakt geblesseerd tijdens het duel. Erpen komt bij de bal en schiet. Blatter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:9

29e minuut.
Schlittler met een snelle inworp. García Vázquez geeft een hoge lob. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:10

31e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft een lange en hoge pass. Składak is nu in balbezit. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:11

36e minuut.
Schlittler passt de bal met de wreef. Dobronya rent richting de bal. Dobronya met een sublieme pass. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlittler onderschept slim de pass. Schlittler geeft de bal voor. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:12

40e minuut.
Schlittler speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak passt de bal zonder na te denken. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Fehlmann de bal. Kefeng verovert de bal door een tackle van achteren. Kefeng geeft de bal voor. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Fuchs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schönenberger de bal onder controle te krijgen. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Dobronya krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Składak de bal. Składak passt de bal zonder na te denken. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ... Blatter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Thun 1898 84%, Howling wolves 16%.
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:12

49e minuut.
Składak passt de bal in één keer door. García Vázquez speelt de bal door. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Blatter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Składak de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Blatter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Schlittler is nu in balbezit. Schlittler passt de bal zonder na te denken. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Blatter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:13

52e minuut.
Schlittler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perret kopt de bal weg. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een hoge lob. Składak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Blatter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:14

54e minuut.
Dobronya is nu in balbezit. Dobronya passt de bal met de wreef. Manzone is nu in balbezit. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:15

58e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal in één keer door. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blatter trapt de bal weg van het doel. Arenas speelt de bal door. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:16

59e minuut.
Erni met een sublieme pass. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso geeft een lange en hoge pass. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen schiet op doel. Blatter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:17

60e minuut.
Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Składak de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... Blatter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:18

62e minuut.
Fritzie rent richting de bal. Quennoz is nu in balbezit. Quennoz passt de bal in één keer door. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:19

64e minuut.
Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:20

67e minuut.
Blatter met een harde bal richting middenveld. Inworp. Speck met een snelle inworp. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:21

68e minuut.
Dobronya passt de bal met de wreef. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez passt de bal met de wreef. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
García Vázquez passt de bal met de wreef. Składak rent richting de bal. Składak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobronya de bal. Dobronya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:22

71e minuut.
Quennoz kopt de bal weg. García Vázquez controleert de bal met de borst. García Vázquez passt de bal met de wreef. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... Blatter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Schlittler is nu in balbezit. Schlittler passt de bal in één keer door. Kefeng geeft een hoge lob. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:23

77e minuut.
García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez speelt de bal door. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Blatter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:24

78e minuut.
Dobronya probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perret. Perret krijgt een gele kaart. Składak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Vázquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Grimm trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schlittler met een snelle inworp. García Vázquez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grimm met een harde bal richting middenveld. Hamilton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Vázquez met een sublieme pass. Schlittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlittler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:25

83e minuut.
Fritzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen geeft de bal voor. Składak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Grimm trapt de bal weg van het doel. García Vázquez kopt de bal weg. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Schlittler geeft de bal voor. Erpen is nu in balbezit. Erpen passt de bal zonder na te denken. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:26

85e minuut.
Erni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macaluso de bal. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... Blatter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:27

87e minuut.
García Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Speck de bal. Speck geeft de bal voor. Dobronya controleert de bal met de borst. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal in één keer door. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:28

90e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Schlittler is nu in balbezit. Schlittler met een sublieme pass. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Thun 1898 93%, Howling wolves 7%.
FC Thun 1898 - Howling wolves 0:29