Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haukat HT Ángel de la muerte
JooTämä Tactiek 343 testi
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
0 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
37.5 gemiddelde waardering 47.2
average Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


11e minuut.
Palovesi met de inworp. Santa kan de bal niet met de borst controleren. Petäjäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjäkangas geeft een lange en hoge pass. Nummikoski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Matusiak passt de bal met de wreef. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joaveski. Joaveski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haukat HT 53%, Ángel de la muerte 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haukat HT - Ángel de la muerte 0:0

48e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Matusiak geeft een hoge lob. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haukat HT - Ángel de la muerte 0:1

51e minuut.
Niemi is nu in balbezit. Joaveski begaat een overtreding. Niemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baiya komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Barberena met een sublieme pass. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy geeft een hoge lob. Niemi kopt de bal weg. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Haukat HT - Ángel de la muerte 0:2

74e minuut.
Petäjäkangas rent richting de bal. Petäjäkangas geeft een lange en hoge pass. Nummikoski is nu in balbezit. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Palovesi geeft een lange en hoge pass. Anzoátegui kopt de bal weg. Bolognese geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nummikoski de bal. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Niemi de bal. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä schiet op doel. Tore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haukat HT - Ángel de la muerte 0:3

87e minuut.
Landazábal geeft een lange en hoge pass. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mehtälä de bal. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haukat HT 47%, Ángel de la muerte 53%.
Haukat HT - Ángel de la muerte 0:3