Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Devils LBTeam
343 Tactiek eläke
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten very good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Louhi met een sublieme pass. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papinniemi is nu in balbezit. Ewertowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ewertowski schiet op doel. David bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:1

8e minuut.
Louhi onderschept slim de pass. Louhi geeft een hoge lob. Vuokoski rent richting de bal. Vuokoski haalt uit met een fantastische trap. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:2

16e minuut.
Louhi rent richting de bal. Louhi passt de bal zonder na te denken. Vuokoski rent richting de bal. Vuokoski schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:3

17e minuut.
Louhi probeert naar een medespeler te passen. Syväluoma is nu in balbezit. Ewertowski verovert de bal door een tackle van achteren. Louhi rent richting de bal. Louhi schiet op doel. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Matinaho rent richting de bal. Matinaho geeft de bal voor. Mäntyjoki kopt de bal weg. Louhi rent richting de bal. Louhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:4

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leppälä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedziułka met een sublieme pass. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:5

23e minuut.
Vuokoski passt de bal in één keer door. Metsäpuro rent richting de bal. Metsäpuro passt de bal zonder na te denken. Louhi is nu in balbezit. Louhi draait met de bal, schiet en ... David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka passt de bal met de wreef. Louhi is nu in balbezit. Louhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:6

33e minuut.
Mäntyjoki geeft de bal voor. Joensuu heeft problemen om de bal te vangen. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:7

34e minuut.
Niedziułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leppälä speelt de bal door. Mäntyjoki met een sublieme pass. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

36e minuut.
Mäntyjoki probeert naar een medespeler te passen. Louhi is nu in balbezit. Louhi passt de bal met de wreef. Vuokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuokoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Joensuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuokoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vuokoski passt de bal met de wreef. Louhi is nu in balbezit. Louhi draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ewertowski heeft problemen om de bal te vangen. Vuokoski is nu in balbezit. Vuokoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Devils 65%, LBTeam 35%.
Mad Devils - LBTeam 0:8

47e minuut.
Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Metsäpuro speelt de bal door. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 0:9

49e minuut.
Metsäpuro probeert naar een medespeler te passen. Papinniemi is nu in balbezit. Louhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Louhi krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Leppälä probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka speelt de bal door. Vuokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuokoski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Leppälä probeert naar een medespeler te passen. Papinniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papinniemi passt de bal in één keer door. Uotinen rent richting de bal. Uotinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 1:9

57e minuut.
Mäntyjoki kopt de bal weg. Klungelig pakt Vuokoski de bal. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski schiet op doel. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 1:10

59e minuut.
Tikanoja met een sublieme pass. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka probeert naar een medespeler te passen. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Metsäpuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäpuro passt de bal in één keer door. Palola bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi onderschept slim de pass. Louhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Takanen geeft een lange en hoge pass. Casañas heeft problemen om de bal te vangen. Uotinen is nu in balbezit. Uotinen schiet op doel. Leminen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Niedziułka speelt de bal door. Metsäpuro speelt de bal door. Matinaho is nu in balbezit. Ewertowski onderschept slim de pass. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. David bokst de bal weg.

79e minuut.
Metsäpuro is nu in balbezit. Metsäpuro passt de bal met de wreef. Niedziułka met een sublieme pass. Louhi rent richting de bal. Louhi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Metsäpuro neemt de hoekschop. Daar is Niedziułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka probeert naar een medespeler te passen. Vuokoski is nu in balbezit. Vuokoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka met een sublieme pass. Vuokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Louhi de bal. Vuokoski is nu in balbezit. Syväluoma onderschept slim de pass. Louhi onderschept slim de pass. Louhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - LBTeam 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Devils 73%, LBTeam 27%.
Mad Devils - LBTeam 1:11