Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tykkimiehet Pihlajasaari
catcito12 Tactiek 1 div
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan geeft een hoge lob. Tillander kopt de bal weg. Klungelig pakt Rakowski de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:1

6e minuut.
Väre rent richting de bal. Väre geeft een lange en hoge pass. Tillander kopt de bal weg. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi passt de bal met de wreef. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Zambrzycki geeft de bal voor. Pintácsi probeert naar een medespeler te passen. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski schiet op doel. Siponen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:2

42e minuut.
Berriozábal verovert de bal door een tackle van achteren. Väre speelt de bal door. Pintácsi speelt de bal door. Rakowski heeft problemen om de bal te vangen. Rakowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Godlewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tykkimiehet 51%, Pihlajasaari 49%.
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:2

46e minuut.
Brătescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Väre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintácsi geeft de bal voor. Siponen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tillander is nu in balbezit. Tillander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:3

51e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viljala de bal. Tillander rent richting de bal. Tillander haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:4

54e minuut.
Zambrzycki geeft de bal voor. Viljala controleert de bal met de borst. Serafini speelt de bal door. Tillander is nu in balbezit. Tillander draait met de bal, schiet en ... Siponen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Žagminas rent richting de bal. Žagminas passt de bal met de wreef. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi geeft de bal voor. Siponen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tarasiuk geeft een lange en hoge pass. Väre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rönni. Rönni krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Väre met de inworp. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi geeft een hoge lob. Łyko probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Tillander rent richting de bal. Tillander draait met de bal, schiet en ... Siponen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:5

71e minuut.
Ahvenniemi geeft een hoge lob. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk passt de bal in één keer door. Kekki rent richting de bal. Kekki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Godlewski trapt de bal weg van het doel. Pintácsi kopt de bal weg. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Siponen bokst de bal weg.

77e minuut.
Serafini is nu in balbezit. Serafini heeft problemen om de bal te vangen. Serafini passt de bal in één keer door. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Siponen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kekki onderschept slim de pass. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal verovert de bal door een tackle van achteren. Kekki onderschept slim de pass. Kekki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kallinen geeft een lange en hoge pass. Tarasiuk controleert de bal met de borst. Tarasiuk met een sublieme pass. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tykkimiehet 58%, Pihlajasaari 42%.
Tykkimiehet - Pihlajasaari 0:5