Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuonpuoleiset Rajantien Dynamo
Testaamista Tactiek 352
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev passt de bal met de wreef. Suma rent richting de bal. Klungelig pakt Suma de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kukla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:1

8e minuut.
Kukla rent richting de bal. Kukla speelt de bal door. Dragić met een sublieme pass. Klungelig pakt Suma de bal. Suma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Viherketo trapt de bal weg van het doel. Eynullayev kopt de bal weg. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurek passt de bal in één keer door. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Orfali kopt de bal weg. Eynullayev geeft de bal voor. Suma kopt de bal weg. Kukla probeert de bal met de borst te controleren. Kukla schiet op doel. Viherketo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:2

17e minuut.
Bondarev rent richting de bal. Bondarev passt de bal in één keer door. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap. Viherketo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:3

20e minuut.
Seebach probeert de bal aan de voet te houden. Mazurek met een sublieme pass. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:4

22e minuut.
Danić probeert naar een medespeler te passen. Paloaho rent richting de bal. Boragno rent richting de bal. Paloaho is nu in balbezit. Paloaho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een hoge lob. Dragić controleert de bal met de borst. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Viherketo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:5

30e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Šalaka heeft problemen om de bal te vangen. Kukla rent richting de bal. Kukla schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Mazurek passt de bal zonder na te denken. Jiménez met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel geeft de bal voor. Suma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:6

35e minuut.
Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal met de wreef. Reunamaa is nu in balbezit. Kukla verovert de bal door een tackle van achteren. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Eynullayev met een sublieme pass. Daar is Stencel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stencel passt de bal zonder na te denken. Daar is Suma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:7

39e minuut.
Eynullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel. Viherketo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuonpuoleiset 67%, Rajantien Dynamo 33%.
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:8

54e minuut.
Buzea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jokilehto komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Mazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurek met een sublieme pass. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Šalaka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stencel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurek geeft de bal voor. Suma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Stencel speelt de bal door. Kukla is nu in balbezit. Kukla geeft een lange en hoge pass. Suma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:9

69e minuut.
Bondarev met een sublieme pass. Daar is Dragić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:10

75e minuut.
Seebach met een sublieme pass. Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mazurek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Dragić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić probeert naar een medespeler te passen. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:11

82e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Bondarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarev geeft een hoge lob. Kukla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Bondarev rent richting de bal. Bondarev met een sublieme pass. Daar is Suma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuonpuoleiset 68%, Rajantien Dynamo 32%.
Tuonpuoleiset - Rajantien Dynamo 0:11