Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Potters Karhu-team
Normal Tactiek Turbo
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 38.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Takaluhta is nu in balbezit. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi geeft een hoge lob. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán passt de bal in één keer door. Görömböly bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakunnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakunnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Görömböly passt de bal zonder na te denken. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusipaavalniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Morán haalt uit met een fantastische trap. Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Görömböly rent richting de bal. Görömböly probeert naar een medespeler te passen. Majurin heeft problemen om de bal te vangen. Majurin geeft een lange en hoge pass. Morán springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joukiainen is nu in balbezit. Joukiainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Görömböly probeert naar een medespeler te passen. Majurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurin passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Karhu-team 0:1

37e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... Ristola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Takaluhta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rantakunnas is nu in balbezit. Rantakunnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Karhu-team 0:2

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Möller trapt de bal weg. Görömböly kopt de bal weg. Rantakunnas rent richting de bal. Rantakunnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potters 75%, Karhu-team 25%.
FC Potters - Karhu-team 0:2

54e minuut.
Naulapää verovert de bal door een tackle van achteren. Görömböly heeft problemen om de bal te vangen. Görömböly speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Möller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Görömböly neemt de hoekschop. Rantakunnas is nu in balbezit. Rantakunnas geeft een lange en hoge pass. Takaluhta heeft problemen om de bal te vangen. Takaluhta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Karhu-team 0:3

55e minuut.
Hakamäki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hakamäki kan de bal niet met de borst controleren. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Karilahti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vähänen komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hakamäki geeft de bal voor. Rantakaisla heeft problemen om de bal te vangen. Morán begaat een overtreding. Morán krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Inworp. Pietarinen komt het veld opgelopen. Kokko komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tompuri verovert de bal door een tackle van achteren. Hakamäki geeft een hoge lob. Tompuri is nu in balbezit. Hakamäki onderschept slim de pass. Hakamäki geeft een hoge lob. Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Karhu-team 0:4

87e minuut.
Görömböly geeft een lange en hoge pass. Hakamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakamäki passt de bal met de wreef. Pietarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Anttolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anttolainen geeft een lange en hoge pass. Hakamäki kopt de bal weg. Kokko is nu in balbezit. Kokko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Karhu-team 0:5

90e minuut.
Takaluhta met een snelle inworp. Pietarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarinen passt de bal in één keer door. Kokko rent richting de bal. Kokko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Karhu-team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potters 75%, Karhu-team 25%.
FC Potters - Karhu-team 0:6