Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kultsue FC Citizens
o442 Tactiek TexMexD1
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 64.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert passt de bal met de wreef. Vuohikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka rent richting de bal. Dunka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berg kopt de bal weg. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Pinkert de bal. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi passt de bal in één keer door. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Jackiewicz trapt de bal weg. Vedentaka kopt de bal weg. Pykäläinen is nu in balbezit. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sestelo passt de bal in één keer door. Dunka is nu in balbezit. Dunka passt de bal in één keer door. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunka rent richting de bal. Dunka draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Tanhuanpää de bal. Tanhuanpää probeert naar een medespeler te passen. Dunka is nu in balbezit. Klungelig pakt Dunka de bal. Dunka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert speelt de bal door. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vuohikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohikangas passt de bal in één keer door. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:2

25e minuut.
Pinkert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viana komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pykäläinen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lönnblad de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vuohikangas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pykäläinen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sestelo passt de bal zonder na te denken. Vuohikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohikangas speelt de bal door. Klungelig pakt Dunka de bal. Dunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pykäläinen kan de bal niet met de borst controleren. Collura rent richting de bal. Pykäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pykäläinen haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 80%, FC Citizens 20%.
fc kultsue - FC Citizens 0:3

47e minuut.
Viana met een sublieme pass. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Dunka verovert de bal door een tackle van achteren. Dunka draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Sestelo probeert naar een medespeler te passen. Pykäläinen is nu in balbezit. Collura is nu in balbezit. Pykäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pykäläinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vedentaka passt de bal zonder na te denken. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collura. Dunka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Collura heeft problemen om de bal te vangen. Pykäläinen is nu in balbezit. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel. Jackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:4

66e minuut.
Daar is Sestelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sestelo probeert naar een medespeler te passen. Vuohikangas is nu in balbezit. Dunka heeft problemen om de bal te vangen. Dunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Saviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviniemi geeft de bal voor. Cazan kopt de bal weg. Pykäläinen is nu in balbezit. Pykäläinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Saviniemi speelt de bal door. Pirkkanen probeert naar een medespeler te passen. Pesämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesämäki geeft een hoge lob. Semaver springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 76%, FC Citizens 24%.
fc kultsue - FC Citizens 0:4