Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovaniemi rangers Armoton Kanuuna
Normal Tactiek 433 I Surrender
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Kotiniemi passt de bal zonder na te denken. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen geeft een hoge lob. Pehkola krijgt zijn hoofd ertegen. Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:1

3e minuut.
Tervakorpi geeft een lange en hoge pass. Heimonen kopt de bal weg. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:2

4e minuut.
Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahaye passt de bal in één keer door. Myllysaari probeert naar een medespeler te passen. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Myllysaari rent richting de bal. Myllysaari passt de bal in één keer door. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pehkola is nu in balbezit. Pehkola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Könönen geeft een lange en hoge pass. Sysiharju probeert de bal aan de voet te houden. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi schiet op doel. Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:3

10e minuut.
Lahaye kopt de bal weg. Daar is Myllysaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllysaari speelt de bal door. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi schiet op doel. Pajuaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lahaye geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mahonen de bal. Könönen rent richting de bal. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Myllysaari speelt de bal door. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi passt de bal in één keer door. Daar is Pehkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehkola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Myllysaari rent richting de bal. Myllysaari geeft een hoge lob. Mahonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Könönen is nu in balbezit. Könönen schiet op doel. Pajuaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sysiharju heeft problemen om de bal te vangen. Pehkola rent richting de bal. Pehkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:4

21e minuut.
Uusilehto geeft een hoge lob. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen passt de bal in één keer door. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen geeft een hoge lob. Lahaye geeft een lange en hoge pass. Könönen is nu in balbezit. Könönen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:5

30e minuut.
Arozarena heeft problemen om de bal te vangen. Arozarena probeert naar een medespeler te passen. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Pehkola rent richting de bal. Pehkola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Könönen met een sublieme pass. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft een hoge lob. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tervamäki trapt de bal weg van het doel. Myllysaari probeert de bal met de borst te controleren. Myllysaari passt de bal in één keer door. Könönen is nu in balbezit. Könönen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Myllysaari de bal. Myllysaari met een sublieme pass. Klungelig pakt Kotiniemi de bal. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:6

43e minuut.
Tervakorpi is nu in balbezit. Lahaye verovert de bal door een tackle van achteren. Lahaye geeft een hoge lob. Kotiniemi heeft problemen om de bal te vangen. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Sysiharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye geeft een hoge lob. Könönen rent richting de bal. Könönen draait met de bal, schiet en ... Pajuaho bokst de bal weg. Paal! Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovaniemi rangers 94%, Armoton Kanuuna 6%.
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:7

48e minuut.
Myllysaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllysaari met een sublieme pass. Klungelig pakt Könönen de bal. Könönen haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Horcajada speelt de bal door. Könönen rent richting de bal. Könönen speelt de bal door. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho probeert naar een medespeler te passen. Uusilehto kopt de bal weg. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:8

55e minuut.
Klungelig pakt Hännikäinen de bal. Myllysaari speelt de bal door. Pehkola is nu in balbezit. Pehkola draait met de bal, schiet en ... Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:9

58e minuut.
Tervakorpi is nu in balbezit. Pehkola verovert de bal door een tackle van achteren. Pehkola met een sublieme pass. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Huhta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yrttiranta. Huhta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huhta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Könönen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Myllysaari rent richting de bal. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tervamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotiniemi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:10

66e minuut.
Yrttiranta rent richting de bal. Yrttiranta passt de bal met de wreef. Heimonen speelt de bal door. Könönen rent richting de bal. Könönen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lahaye kopt de bal weg. Daar is Pehkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tervamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotiniemi kan de bal niet met de borst controleren. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:11

73e minuut.
Hännikäinen kopt de bal weg. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Könönen is nu in balbezit. Könönen draait met de bal, schiet en ... Pajuaho bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pajuaho trapt de bal weg. Könönen kopt de bal weg. Klungelig pakt Sysiharju de bal. Kotiniemi rent richting de bal. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pajuaho trapt de bal weg van het doel. Lahaye geeft de bal voor. Könönen rent richting de bal. Könönen haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:12

79e minuut.
Mahonen rent richting de bal. Könönen onderschept slim de pass. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:13

83e minuut.
Myllysaari is nu in balbezit. Myllysaari passt de bal zonder na te denken. Könönen is nu in balbezit. Könönen haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:14

85e minuut.
Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi speelt de bal door. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Könönen haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:15

87e minuut.
Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervamäki rent richting de bal. Pehkola verovert de bal door een tackle van achteren. Pehkola schiet op doel. Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Horcajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Horcajada passt de bal in één keer door. Heimonen met een sublieme pass. Kotiniemi is nu in balbezit. Könönen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovaniemi rangers 89%, Armoton Kanuuna 11%.
Fc Rovaniemi rangers - Armoton Kanuuna 0:16