Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cimi Leteči Zamorci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Javnik onderschept slim de pass. Bezjak rent richting de bal. Bezjak passt de bal in één keer door. Tomažič rent richting de bal. Tomažič haalt uit met een fantastische trap. Ravnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rečnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Javnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrovat is nu in balbezit. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak schiet op doel. Skalar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Hrovat de bal. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik passt de bal in één keer door. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin probeert naar een medespeler te passen. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cimi 39%, Leteči Zamorci 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Cimi - Leteči Zamorci 0:0

68e minuut.
Rogan geeft een hoge lob. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik begaat een overtreding. Javnik krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Hrovat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrovat met een sublieme pass. Kroneker is nu in balbezit. Jenko onderschept slim de pass. Jenko geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin passt de bal zonder na te denken. Javnik met een sublieme pass. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cimi 49%, Leteči Zamorci 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Cimi - Leteči Zamorci 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Jenko met een snelle inworp. Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skalar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skalar kan niet meer verder spelen. Perko komt het veld opgelopen. Tomažič legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ravnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cimi - Leteči Zamorci 1:0

97e minuut.
Perko is nu in balbezit. Pavlin rent richting de bal. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Perko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

104e minuut.
Klungelig pakt Kroneker de bal. Perko is nu in balbezit. Kroneker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kroneker krijgt een gele kaart. Perko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perko neemt zijn aanloop. Ravnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cimi - Leteči Zamorci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cimi 22%, Leteči Zamorci 78%.
Team Cimi - Leteči Zamorci 2:0

110e minuut.
Hrovat speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sega met een snelle inworp. Perko is nu in balbezit. Perko passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

112e minuut.
Daar is Trdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin is nu in balbezit. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cimi 63%, Leteči Zamorci 37%.
Team Cimi - Leteči Zamorci 2:0