Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zdravko Mački Beli Gobarji
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pivar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitranc met een snelle inworp. Trpin rent richting de bal. Trpin schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Vitranc met een snelle inworp. Trpin is nu in balbezit. Vrabl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vrabl krijgt een gele kaart. Trpin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrabl probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trpin neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdravko Mački - Beli Gobarji 1:0

17e minuut.
Jelen speelt de bal door. Trpin rent richting de bal. Trpin probeert naar een medespeler te passen. Semler is nu in balbezit. Semler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdravko Mački - Beli Gobarji 2:0

19e minuut.
Vitrih rent richting de bal. Vitrih speelt de bal door. Glavnik probeert naar een medespeler te passen. Kek rent richting de bal. Kek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vetrih kopt de bal weg. Petelinek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kontrec probeert naar een medespeler te passen. Kek is nu in balbezit. Kek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Trpin de bal. Pivar is nu in balbezit. Pivar met een sublieme pass. Kek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kvas heeft problemen om de bal te vangen. Jelen geeft een hoge lob. Golar is nu in balbezit. Semler verovert de bal door een tackle van achteren. Semler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdravko Mački 43%, Beli Gobarji 57%.
Zdravko Mački - Beli Gobarji 2:0

52e minuut.
Semler haalt uit met een fantastische trap. Lazar kopt de bal weg. Vrabl rent richting de bal. Trpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vrabl speelt de bal door. Kontrec is nu in balbezit. Kontrec probeert naar een medespeler te passen. Kek rent richting de bal. Kek haalt uit met een fantastische trap. Slak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc passt de bal met de wreef. Semler rent richting de bal. Semler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Golar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdravko Mački - Beli Gobarji 3:0

70e minuut.
Vetrih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrabl probeert naar een medespeler te passen. Kek is nu in balbezit. Kontrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kontrec rent richting de bal. Kontrec passt de bal zonder na te denken. Kek is nu in balbezit. Kek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pahor de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdravko Mački - Beli Gobarji 3:1

81e minuut.
Sapa is nu in balbezit. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik passt de bal met de wreef. Kek rent richting de bal. Kek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Trpin heeft problemen om de bal te vangen. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl passt de bal zonder na te denken. Kek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdravko Mački - Beli Gobarji 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdravko Mački 53%, Beli Gobarji 47%.
Zdravko Mački - Beli Gobarji 3:2